AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Gemeni

Horoscop 2019 - Gemeni

Bani și carieră

Acest sector de viață rămâne unul care te preocupă destul de mult anul acesta, mai ales în ceea ce privește legăturile profesionale. Așadar, se poate spune că, la acest nivel, parteneriatele, în special cele care implică un capital comun sau dependență de eforturile celuilalt în obținerea de câștiguri, vor fi cele care-ți vor solicita atenția.

În primul trimestru al anului, dar cu precădere în februarie, se prea poate ca creșterea ta profesională să întâmpine unele obstacole, dar acestea sunt doar temporare. În rest, în această perioadă, chestiunile birocratice și parteneriatele nu înregistrează probleme, semn că multe din sarcinile pe care voiai să le finalizezi vor ieși așa cum ai sperat.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca unele călătorii să sufere întârzieri sau contactele cu străinătatea să nu aducă ceea ce ai sperat. Tot începând de atunci, se prea poate ca parteneriatele profesionale în care ești implicat/ă să sufere și ele unele piedici, pe care însă le puteți depăși fără probleme.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales începând din septembrie, se echilibrează raportul de forțe dintre tine și asociați. De asemenea, legăturile cu străinătatea și delegațiile în interes profesional vor evolua așa cum ai sperat. În iulie, de dorit ar fi să nu semnezi contracte sau să negociezi parteneriate. S-ar putea să ieși în pierdere.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu stai tocmai bine cu productivitatea, indiciu cum că ceea ce realizezi în această lună s-ar putea să fie invers proporțional cu ceea ce ți-ai propus. Caută, de asemenea, ca din decembrie începând, să te focusezi pe perfecționarea la nivel profesional prin cursuri.

După cum bine reiese din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2019 în care vei avea parte de destul de multe provocări pe acest plan, dar ele te vor ajuta să-ți descoperi cea mai bună direcție de urmat la nivel profesional. Străduiește-te să le transformi în oportunități de a te face remarcat și de a evolua în ierarhia de la locul de muncă.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.02.2020 - 20:11
Răsărit Soare: 07:10
Apus Soare: 17:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 20:01 - 21:08
Detalii oră planetară