AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Leu

Horoscop 2019 - Leu

Bani și carieră

Astrele anunță un 2019 în care volumul de muncă pe care-l depui este în continuare unul destul de mare, iar recompensele sunt, cel puțin după părerea ta, invers proporționale cu efortul pe care l-ai depus. Cu toate acestea, ține cont că, deși există nemulțumiri, te îndrepți în direcția cea bună și faci progrese destul de însemnate însă.

În primul trimestru al anului, în martie, se poate să apară tensiuni în parteneriatul de viață și/sau afaceri cu privire la finanțele câștigate împreună și/sau deținute la comun, ceea ce ar putea complica felul în care se desfășîară lucrurile între tine și asociați și/sau persoana iubită. Abordați această chestiune pe șleau și se va rezolva cumva.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se întrevede o perioadă de câteva luni în care ți-ar putea fi dificil să întreții un ritm de lucru constant și să fii atent/ă mai multe ore la același lucru. Dat fiind că randamentul tău nu este unul foarte ridicat, doar exercițiile de voință te pot ajuta să faci față provocărilor.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie încolo, îți revine ușor-ușor cheful de muncă, dar important este să nu te lași pe tânjeală. S-ar putea să simți că ești epuizat/ă și că n-ar strica s-o lași mai moale, dar adevărul este că s-ar putea să te îneci la mal dacă te relaxezi. Caută să faci în așa fel încât să nu schimbi ritmul de lucru.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din noiembrie încolo, se mai liniștesc lucrurile în ceea ce privește banii câștigați și/sau deținuți în asociere cu persoana iubită și/sau asociații. În plus, din decembrie încolo, s-ar putea ca productivitatea ta să crească, tendință care se continuă și în anul care urmează. Ești pe o pantă ascendentă.

Este drept că, în comparație cu alte zodii, domeniul profesional și cel financiar te vor preocupa destul de mult, dar este important să știi că deși eforturile și grijile pe care ți le vor crea vor fi destul de mari, se întrevăd recompense pe măsură. Evoluezi încetul cu încetul înspre statutul social și profesional la care visezi încă de la primul serviciu.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat