AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Rac

Horoscop 2019 - Rac

Bani și carieră

Sectorul acesta se numără printre ariile tale de interes și în 2019, indiciu cum că dacă îți dorești să evoluezi pe plan profesional sau să consolidezi un statut câștigat pe acest plan cu mult efort în anii trecuți, trebuie să dai dovadă de implicare la acest nivel și în acest an. Important este să-ți cunoști valoarea și să investești în tine în continuare.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se recomandă să eviți plecările în străinătate sau să te informezi cu multă atenție înainte de a depune un dosar pentru eliberarea unei aprobări. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu tot felul de piedici și probleme care mai mult să te încurce decât să te ajute să evoluezi pe plan profesional.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate ca lucrurile să meargă într-o direcție nu tocmai bună în raport cu partenerii de afaceri. Pentru ca situația să se remedieze, este nevoie să faci în așa fel încât să-ți schimbi atitudinea în ceea ce-i privește. Fii ferm/ă, dar în același timp, cunoaște-ți interesele.

În al treilea trimestru al anului, în iulie mai exact, s-ar putea să fii tentat/ă să cheltuiești mai mult decât ai preconizat pe răsfățuri personale sau lucruri care țin de imaginea ta, dar nu exagera. Din august încolo, stai mai bine cu productivitatea pe plan profesional, iar începând din septembrie, te înțelegi mai bine cu asociații/ele.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, călătoriile în interes de serviciu și contactele cu străinătatea s-ar putea înlesni și-ți aduc ceea ce ai sperat, dar doar dacă știi clar ce-ți dorești să realizezi de pe urma lor și cum anume să acționezi pentru a obține ce vrei. Oricum, piedicile de până acum dispar cu totul.

Din câte se poate deduce, ți se pregătește un an în care sectorul profesional și cel financiar se arată a fi destul de ofertante și dinamice, indiciu cum că poți realiza multe în 2019 dacă-ți propui ca aceste domenii de viață să se numere printre preocupările tale. Gândește-te cât de dispus/ă ești să dai tot ce ai mai bun la acest nivel anul acesta.



Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat