AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Sagetator

Horoscop 2019 - Săgetător

Bani și carieră

Și în acest an, domeniul profesional și cel financiar sunt extrem de importante pentru tine și necesită o bună bucată din atenția ta. Așa se face, de exemplu, că poți câștiga mai mult anul acesta dacă te concentrezi mai mult pe carieră și reușești chiar să avansezi în ierarhie dacă urmărești să realizezi mai multe pe acest plan în 2019.

În primul trimestru al anului, dar mai ales de la începutul lui martie încolo, s-ar putea ca randamentul tău să nu fie același. Așteaptă-te așadar să nu termini treburi ușor și repede. Asta nu înseamnă însă că nu vei reuși să le duci la bun sfârșit, dar s-ar putea să-ți ia mai mult timp decât în mod normal. Vei învăța însă mai multe de pe urma lor.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca banii să vină cu țârâita, nici prea mulți, nici prea puțini, cât să te descurci cu cheltuielile care vin în acea perioadă. Oricare ar fi situația, nu dispera. Muncește la fel de susținut în continuare și beneficiile nu vor întârzia să apară dacă te concentrezi să meargă treaba.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, s-ar putea să te deranjeze faptul că impozitul pe venituri este destul de mare în condițiile în care oricum împarți câștigurile cu altcineva. De asemenea, nu înțelegi de ce tu iei mai puțin bani pentru că asociatul are maimulte studii decât tine, deși muncești ceva mai mult decât acesta.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din decembrie, reflectorul astral cade și mai mult pe planul financiar, iluminând mai ales câștigurile realizate prin munca proprie. Acestea s-ar putea să nu se mărească în ultim lună a anului, dat fiind că ea coincide cu anotimpul sărbătorilor, dar cu siguranță vei observa o îmbunătățire.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, evoluezi încet, dar sigur pe plan profesional. Nu te aștepta la schimbări de substanță pe planul carierei și al finanțelor, dar cu siguranță îmbunătățiri se simt și se vor mai sesiza în perioada care urmează. Trebuie doar să nu rămâi dezamăgit/ă dacă au loc mai încet decât te-ai fi așteptat.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat

Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.