AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Sagetator

Horoscop 2019 - Săgetător

Casă, familie, viață personală

Din câte se vede, nici anul acesta nu este unul în care sectorul familial și cel domestic te preocupă prea mult. Cu toate acestea, nu ar fi de dorit să-ți neglijezi îndatoririle domestice și cele în raport cu persoanele dragi. Doar oferindu-le constant o doză din timpul și atenția ta, vei reuși să păstrezi unele relații amiabile cu membrii familiei.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în marie, s-ar putea să intervină unele tensiuni între tine și cei dragi, cel mai probabil pentru că unora dintre voi vă vine destul de greu să faceți în așa fel încât să dați dovadă de mai mult înțelegere și toleranță în raport cu lucrurile cu care nu sunteți de acord. Trebuie să le acceptați.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales de la finele lui iunie încoace, se prea poate ca apele în care te scalzi cu familia, mai ales cea de origine, să nu fie mai limpezi decât până acum. Dar cu toate acestea, nu înseamnă c-ar trebui să-ți pierzi speranța. La un moment dat, vălul se va ridica și trebuie să vezi ce e de făcut atunci.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate să existe unele discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului referitoare la modul încare înțelegi sau ați decis tu și partenerul să vă folosiți de unele sume la care au contribuit și ei. Dacă este vorba de un împrumut, poate ar fi mai bine să-l înapoiați.

În al patrulea trimestru al lui 2019, mai ales din noiembrie începând, relațiile tale cu membrii familiei sunt mai armonioase, semn că înspre perioada sărbătorilor, se reinstaurează liniștea în căminul părintesc și în raport cu cei dragi ai casei. Nu te așepta la minuni, deci caută să faci pe împăciuitorul/oarea pentru a evita certurile.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se prefigurează un an 2019 în care conflictele cu apropiații nu sunt mai mari sau mici decât cele cu care te-ai obișnuit în ultimii ani, dar oricare e situația, cert e că anul acesta se cere ca schimbarea să vină de la tine. Caută să atingi o stare de echilibru într-un fel sau altul.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!