AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Balanta

Horoscop 2019 - Balanţă

Dragoste, cuplu, prietenie

S-ar părea că sectorul sentimental nu se numără printre cele în care astrele îți fac prea mult veacul anul acesta, indiciu cum că surprize mari nu-ți rezervă 2019 pe acest plan. Mai interesant pare să fie mersul lucrurilor în ceea ce privește viața socială, unde s-ar putea să aibă loc unele schimbări de macaz destul de interesante la mijlocul anului.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în februarie și martie, astrele vizitează sfera vieții tale sentimentale, dar nu par să aducă noutăți pe acest plan. S-ar părea că aveți parte de suficientă spontaneitate, comunicare și bună dispoziție în cuplu pentru a face față tuturor evenimentelor, fericite și mai puțin fericite, cu care vă cadorisește anul.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să cam lase de dorit, fapt pentru care, dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, s-ar putea ca primăvara aceasta să nu fie una cu noroc pentru tine. Nu abandona însă pentru că este o situația temporară totuși.

În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în iulie, reflectorul cosmic se îndreaptă în direcția vieții tale sociale. Din pricina statutului tău în ierarhia socială și/sau profesională, se prea poate să se nască unele conflicte cu anumiți membri din cercul tău de prieteni și să vă distanțați ușor unul de altul. Nu dispera totuși încă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, chiar înspre perioada sărbătorilor, Venus mai vizitează o dată casa iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-ai găsit pe nimeni în restul anului, s-ar putea totuși să nu-ți petreci Crăciunul singur/ă. Poate nu va fi vorba de mai mult decât ceva pe termen scurt, dar îți va aduce amintiri frumoase.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se anunță un an 2019 în care flucturașii nu-ți vor da târcoale prin stomac atât de mult. Dacă ai întemeiat în anii trecuți un cuplu, acum e momentul să lucrezi la sudarea lui, iar în cazul în care ești în căutarea cuiva, caută să faci eforturi pentru a fi vizibil/ă și a te arăta disponibil/ă.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Balanta

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat


Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.01.2020 - 5:11
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 17:19
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 04:02 - 05:14
Detalii oră planetară