AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Capricorn

Horoscop 2019 - Capricorn

Dragoste, cuplu, prietenie

În 2019, au loc schimbări pe plan sentimental și social, dar ele nu se arată nicidecum a fi într-atât de mari încât să schimbe cu totul peisajul în aceste sectoare ale vieții tale. Ba din contră, acestea s-ar putea să se mențină, în cea mai mare parte, aceleași, iar doar atitudinea ta să fie cea care înregistrează unele transformări destul de importante.

În primul trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare nu sunt tocmai la înălțime, motiv pentru care n-ar fi tocmai recomandat ca, în martie, să abordezi subiecte de discuție sensibile cu persoana iubită sau să aduci în conversația cu persoana pe care încerci să o cucerești anumite lucruri care nu se prea discută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, nu se poate spune că ești în apele tale cu felul în care arăți, fapt care este ușor de observat pentru persoana iubită și dacă încă nu este cazul, de cel/a cu care îți dai întâlniri. Nu te aștepta ca admiratorii/oarele să stea la coadă la ușa ta dacă ai o astfel de atitudine față de tine.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, s-ar putea ca relația dintre tine și persoana iubită să se desfășoare ceva mai complicat, cel mai probabil pentru că există unele discuții în contradictoriu sau chestiuni nevorbite care țin de finanțele pe care fie le-ați câștigat împreună, fie le dețineți în asociere unul cu celălalt. Puneți-le la punct.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în noiembrie mai ales, se prea poate să aibă loc unele schimbări în peisajul tău social, generate mai ales de faptul că s-ar putea ca unii oameni să plece, iar alții noi să vină. Încearcă să investești din timpul și atenția ta doar în acele relații care merită cu adevărat ce-i mai bun din ceea ce poți oferi tu personal.

După câte se poate vedea în paragrafele de mai sus, nu se arată schimbări majore pe aceste planuri în 2019, prilej numai bun să lucrezi la consolidarea lucrurilor pe care le-ai dobândit până acum pe aceste planuri sau să construiești ceva încet, dar sigur, cu acea persoană lângă care simți că-ți poți face un viitor frumos. Nu te grăbi niciunde.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!