AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Fecioara

Horoscop 2019 - Fecioară

Dragoste, cuplu, prietenie

Pe lângă sectorul familial, cel sentimental și social sunt sferele de viață care îți aduc și cele mai mari satisfacții, dar și cele mai mari bătăi de cap. Dacă în anii trecuți nu ți-ai dat seama ce-ți dorești cu adevărat, contextul astral al acestui an va face în așa fel încât să-ți clarifici nelămuririle pe aceste planuri. Astrele te susțin în acest demers.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai ales în martie, se poate să se întrezărească unele tensiuni între tine și persoana iubită, cu atât mai mult dacă sunteți deja de câțiva ani împreună. Este clar că ați ajuns să scârțâiți pe anumite planuri, iar dacă nu luați atitudine, e posibil ca aceste mici probleme să se transforme în ceva mult mai mare.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn aflați/te încă în căutarea unei persoane potrivite să nu aibă parte de prea mult succes. Dacă ești într-o relație deja consacrată, s-ar putea să sesizezi instalarea unei răceli între tine și persoana iubită, indiciu cum că trebuie să reaprinzi flacăra.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar în special începând din septembrie, situația se mai schimbă pe plan amoros unde lucrurile încep să reintre în normalitate. Cu toate acestea, se prea poate să mai apară totuși motive de disordie între tine și cel drag, dar atâta timp cât comunicați, ele nu-și vor pune amprenta pe relația cu persoana iubită.

În al patrulea trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil, semn că nu-ți va fi deloc greu să-ți faci prieteni noi, mai ales dacă ți-ai triat cercul de prieteni în iulie, sau să ajungi să ai mai multă trecere la admiratori/oare. În noiembrie, ești intuitiv/ă, comunicativ/ă și atragi prin acestea.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care dispui de toate atuurile pentru a stârni din nou pasiunea între tine și persoana iubită sau pentru a câțtiga persoana pe care ai pus ochii acum ceva timp. Astrele te sprijină să-ți găsești fericirea pe acest plan, dar când vine vorba s-o cultivi, ține numai de priceperea ta.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!