AstroDex

Horoscop Leu
Leu

Horoscop 2019 - Leu

Dragoste, cuplu, prietenie

Aceste sectoare de viață se anunță a fi unele destul de active în 2019, dar mai ales în asociere cu alte domenii, indiciu cum că ceea ce se întâmplă în alte sfere ale existenței tale poate avea un efect destul de mare asupra felului în care se derulează lucrurile pe plan social și sentimental. Important este să ai prezență de spirit să intervii la timp.

În primul trimestru al anului, atmosfera pe plan amoros este una cât se poate de armonioasă, excepție făcând luna martie când pot interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită, declanșate cel mai probabil de faptul că există o breșă de comunicare între voi sau poate nu sunteți cu totul sinceri. Mai bine ar fi să nu vă ascundeți nimic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, burlacii/țele născuți/te în acest semn s-ar putea să nu aibă parte de mult succes pe plan amoros și să nu aibă prea mare noroc în dragoste la mijlocul primăverii acestui an. Cei/le aflați/te într-o relație de durată pot fi puși/se în situația de a-și recuceri partenerul.

În al treilea trimestru al anului, revin lucrurile la normal pe plan sentimental, se arată oportunități de flirt, se reaprinde scânteia în cuplurile deja consacrate, deci se poate spune că lucrurile încep să se miște. În iulie însă, se prea poate să se întâmple ceva cu tine pe interior, fapt ușor de observat pentru admiratorii/oarele care îți dau târcoale.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, comunici bine pe plan emoțional cu persoana iubită, semn că sunteți racordați la aceeași frecvență interioară și că vibrați la unison. Cu toate acestea, este de așteptat să mai apară încă unele motive de ciondăneală. Dar acestea sunt totuși sarea și piperul în cuplu uneori.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, este evident că anul 2019 nu este unul care să te facă să te plictisești din punct de vedere amoros. Se întâmplă lucruri pe acest plan, chiar dacă poate nu la viteza la care sperai sau atât de interesant pe cât visai, dar cert este că nu te vei plictisi. Nu uita totuși să mizezi pe lucruri stabile, care te cultivă.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat