AstroDex

Horoscop Peşti
Pesti

Horoscop 2019 - Peşti

Dragoste, cuplu, prietenie

Dintre cele două mari domenii de viață tratate în această secțiune, cel care-ți rezervă cele mai mari surprize în 2019 este cel social. Așa se face că poate peisajul amoros nu înregistrează prea mari schimbări, spre deosebire de cel social, unde s-ar putea să dispară unele personaje sau să apară fețe noi de care te vei lega destul de repede.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd schimbări prea mari, nici în bine, nici în rău, pe plan social și amoros. Lucrurile se mențin în starea lor de a a fi din ultima jumătate a lui 2018, indiciu cum că dispui de multă libertate de acțiune. Ține însă cont că asta presupune o mare responsabilitate din partea ta în prima parte a lui 2019.

În al doilea trimestru al lui 2019, din aprilie încolo, se arată o perioadă care poate aduce transformări spectaculoase în anturajul tău. Pot dispărea persoane care nu ai fi crezut că nu vor mai face parte din viața ta socială și apar oameni cu care te vei conecta încă de la primele cuvinte. Oricare ar fi situația, cert este că va fi bine în final.

În al treilea trimestru al anului, ai putea să te îndrăgostești de un/o coleg/ă de muncă. Nu c-ar fi ceva rău în asta, mai ales dacă serviciul nu taxează astfel de legături, dar s-ar putea să complice nițel lucrurile la locul de muncă. Poate că merg bine pe plan intim și privat, dar în ceea ce privește raporturile voastre la serviciu, poate fi dificil.

În al patrulea trimestru al lui 2019, are loc o schimbare destul de mare în sistemul tău de valori, principii și credințe, lucru destul de evident pentru persoana iubită, dar și pentru adirmatorii/oarele tale. Acest lucru te-ar putea face mai puțin abordabil/ă, cel puțin în noiembrie, dar este nevoie să ieși din acest con de umbră cât poți de rapid.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 fără prea multe surprize pe plan sentimental și cu revoluții de peisaj pe plan social. Poate că și tu te-ai schimbat și era nevoie de o astfel de transformare în anturajul tău pentru a reflecta perioada din viață și nivelul de maturizare pe care l-ai atins. Nu dispera.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Pesti

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, cele mai eficiente activitati sunt cele care incep cu "re": reanalizare a ideilor si informatiilor, revizuire a contractelor, revederea unor prieteni vechi, s.a.m.d. (consultati tabelul planetelor retrograde)