AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Scorpion

Horoscop 2019 - Scorpion

Dragoste, cuplu, prietenie

Dacă viața socială nu se numără printre domeniile de viață care întâmpină schimbări în 2019, nu același lucru se poate spune despre sectorul sentimental care trece prin transformări destul de mari. În cazul în care nu ți-ai dat seama pân-acum ce-ți dorești pe plan sentimental, conextul astral al anului acesta te va ajuta să-ți clarifici asta.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te deruteze mult sectorul emoțional. Lucrurile par să meargă bine, fie că ești deja cu cineva de ceva timp, fie că ești în curs de a cuceri pe cineva, dar intuiția îți spune că nu ești tocmai pe calea cea bună. S-ar putea ca instinctul tău să nu greșească, deci stai cu ochii-n patru.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare nu sunt tocmai la înălțime, indiciu cum că n-ar fi o idee tocmai bună să te bazezi pe ele pentru a aborda un subiect sensibil cu persona iubită ori cu cel/a căruia încerci să-i câștigi inima. Este posibil să fii înțeles/asă greșit.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie începând, reînveți să vorbești pe limba celor de lângă tine, fapt pentru care în toamnă ar fi de dorit să discuți lucruri importante cu persoana de lângă tine sau cu cel/a cu care îți dai întâlniri în ultima vreme. Acum s-ar putea să vadă lucrurile ântocmai cum încerci să le redai.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, se clarifică ceața pe plan sentimental și poți vedea clar unde stai cu partenerul sau cu acea persoană pe care tot încerci să o cucerești. S-ar putea să observi că au unele defecte la care nu te-ai gândit, dar depinde numai de tine dacă poți trece peste ele.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, se prefigurează un an 2019 în care nu au loc schimbări majore pe plan sentimental. Este drept că o bună bucată din an domnește ceața peste acest sector de viață, dar odată ce se ridică, vezi clar dacă merită efortul tău actuala relație sau nu. Se clarifică multe chestiuni perioada aceasta.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Scorpion

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!

Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)