AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Fecioara

Horoscop 2019 - Fecioară

Sănătate și vitalitate

Cât privește acest sector de viață, nu prea ai motive să fii preocupat/ă de propria bunăstare în 2019. În anii trecuți, pe bună dreptate, ai fost mai solicitat/ă pe acest plan decât în acesta, indiciu cum că dacă ai adus ajustările necesare stilului tău de viață și/sau alimentație, tot ceea ce mai trebuie să faci acum este să le întreții și să le cultivi.

În primul trimestru al anului, s-ar părea că o duci bine din punct de vedere fizic. Emoțional vorbind, s-ar putea să fii ceva mai irascibil/ă decât de obicei și să nutrești o tensiune mocnită care riscă să iasă la iveală în momente nepotrivite. Norocul face că ești o persoană suficient de rațională încât să reușești să te stabilizezi la acest nivel.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se întrevede nicio surpriză din partea astrelor pe acest plan, indiciu cum că te afli într-o formă fizică și emoțională care nu te pune în încurcătură și-ți permite să te concentrezi pe alte sfere ale vieții tale. Oricum ești destul de atent/ă la nevoile organismului tău și nu se pune problema unei recidive.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, s-ar putea ca unele chestiuni care țin de viața socială sau de viitor în general să-ți provoace tot felul de frământări și griji, ceea ce poate avea un efect nu tocmai bun asupra echilibrului tău interior. Ideal ar fi să nu lași lucrurile pe care nu le poți controla să te afecteze într-atât de mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, se reinstaurează armonia pe acest plan, pari să te afli într-o stare de echilibru din punct de vedere emoțional și fizic și nu par să existe motive pentru care să-ți pierzi această stare de liniște și bunăstare. Cu toate acestea, perioada sărbătorilor de iarnă poate veni la pachet cu unele tensiuni și frământări.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, acest sector de viață nu se numără printre cele cărora trebuie să le acorzi o bună bucată din energia ta doar pentru a le menține pe linia de plutire. De regulă, ești o persoană care știe să se mențină la un grad de bunăstare fizică și emoțională optim, fapt ce nu se va schimba totuși nici în acest an.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!