AstroDex
Horoscop 2020

Arhiva

Rac

Horoscop 2019 - Rac

Sănătate și vitalitate

Acest sector al vieții tale rămâne unul de interes și în 2019, indiciu cum că dacă-ți dorești să poți duce la bun sfârșit orice îți propui anul acesta, trebuie să faci în așa fel încât să te asiguri că poți susține activități solicitante din punct de vedere emoțional și fizic. Altfel, s-ar putea să te epuizeze și mai mult și să dai înapoi de la un punct.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și martie, pari să stai destul de bine cu rezervele de energie. Cu toate acestea, se recomandă să nu tragi de tine prea mult. În perioadele care urmează, s-ar putea să nu fi atât de norocos/oasă, ceea ce înseamnă că este important să știi când anume să te oprești și să iei totuși o pauză.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din iunie încolo, s-ar putea ca sistemul tău de valori, principii și confuzii să se destabilizeze nițel și să-ți construiești unele viziuni greșite despre ceea ce se întâmplă în viața ta perioada aceasta. Ideal ar fi să te scuturi nițel singur/ă, astfel încât să nu ți-o ia viața înainte și s-o facă ea în locul tău.

În al treilea trimestru al anului, în iulie în special, s-ar putea să te demoralizeze destul de mult unele chestiuni financiare și să-ți răpească din pofta de viață. Poate că dacă ți-ai schimba nițel atitudinea vis-a-vis de acest aspect, lucrurile ar sta cu totul altfel. Se dorește așadar să faci în așa fel încât să nu lași astfel de chestiuni să te afecteze.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie, intri, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, pe o curbă ascendentă. Atmosfera sărbătorilor pare să aibă un efect extrem de bun asupra ta, oferindu-ți o doză crescută de bunăstare pe toate planurile. Ține cont însă că perioada aceasta vine și cu multă oboseală la pachet.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an destul de plin pe acest plan, dar se poate spune că ești obișnuit/ă cu oscilațiile la acest nivel. Tocmai grație acestui fapt, nu-ți vor părea prea mai provocările pe care ți le pregătesc astrele și-ți vei da seama fără prea mare greutate că te vor ajuta să te întârești și mai mult.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2019 Rac

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 17.02.2020 - 20:10
Răsărit Soare: 07:10
Apus Soare: 17:48
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 20:01 - 21:08
Detalii oră planetară