AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscop dragoste, zodia Balanţă

Horoscop în timp real

Horoscop azi 15.11.2019, ora 23:42

Cuplu

Oricine v-ar privi din exterior, ar vedea în voi doi un cuplu reuşit, stabil, care pare a fi reuşit să sfideze monotonia care se aşterne cu timpul peste mai toate relaţiile. Este adevărat că scânteia dintre voi nu s-a stins, că încă îl găseşti pe cel drag atrăgător/oare, dar parcă acea conexiune emoţională pe care o aveaţi la început a dispărut. Aparent, nu este suficient să oferiţi mereu un suflu nou vieţii intime, ci se cere să vă acordaţi pe aceeaşi vibraţie interioară.

Singur

Lasă lucrurile să-şi urmeze cursul firesc zilele acestea. Nu te implica într-o relaţie doar de dragul de a scăpa de singurătate, mai ales dacă nu simţi că ai întâlnit persoana potrivită ori nu eşti pregătit pentru ceea ce implică viaţa de cuplu. Fie că vrei sau nu să recunoşti, ţi-ar prinde bine să mai aştepţi puţin înainte de a reintra în rândurile celor în căutarea sufletului pereche. Până atunci, bucură-te de momentele petrecute în compania amicilor şi trăieşte clipa.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.