AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscop dragoste, zodia Balanţă

Horoscop în timp real

Horoscop azi 24.01.2020, ora 6:21

Cuplu

Poţi experimenta o oarecare încordare emoţională zilele acestea care poate avea sau nu o legătură cu partenerul de viaţă. Cert este că cel drag înţelege c-ar face mai mult rău decât bine dacă ar interveni, preferând în schimb să-ţi ofere spaţiul necesar pentru a te reculege şi a trece peste pasa proastă. Fie că vrei sau nu să recunosti, te ajută faptul că-ţi zâmbeşte discret atunci când daţi nas în nas prin casă şi că-ţi respectă libertatea personală.

Singur

Frământările sufleteşti nu-i ocolesc nici pe nativii acestui semn care nu şi-au întâlnit până acum sortitul/a. Cu toate acestea, dacă nu anturajul, măcar prietenul/a cel/a mai bun/ă pare să solidarizeze cu tine şi nu fac presiuni asupra ta să iei parte la activităţile pe care le au ei/ele în program. Pentru ei, este suficient să te ştie în preajma lor, chiar dacă nu dai semne c-ai vrea să te implici activ în preocupările lor. Te cunosc mai bine decât ai crede!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.