AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscop dragoste, zodia Balanţă

Horoscop în timp real

Horoscop azi 3.04.2020, ora 9:48

Cuplu

În zilele care urmează, poate părea că tu şi partenerul duceţi vieţi separate, dar cel puţin în cazul de faţă, nu vă strică deloc această situaţie. De ce spun acest lucru? Ei bine, pentru că treceţi prin experienţe diferite pe plan personal, iar stările voastre de spirit nu se potrivesc. În timp ce tu te bucuri de o oarecare picoteală emoţională, cel drag este implicat într-un conflict cu un apropiat. Tocmai din acest motiv, ar fi bine să nu încurcaţi borcanele.

Singur

Ceva din peisajul social al acestor zile pare să-ţi aducă zâmbetul pe buze. Poate că un/o prieten/ă bun/ă sau chiar tu eşti implicat într-un joc de tipul "du-te-ncolo, vino-ncoace, lasă-mă şi nu-mi da pace" cu un/o admirator/oare care nici nu-ţi displace, dar nici nu te încântă la nebunie. În orice caz, parcă aveai nevoie de o gură de aer proaspăt, iar această situaţie tragicomică reuşeşte să te înveselească nespus!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.


Orele planetare
AstroDex
Azi: 3.04.2020 - 9:48
Răsărit Soare: 06:50
Apus Soare: 19:47
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 08:59 - 10:04
Detalii oră planetară