AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscop dragoste, zodia Balanţă

Horoscop în timp real

Horoscop azi 18.02.2019, ora 2:12

Cuplu

Per ansamblu, încă vă mai aflaţi sub codul roşu al discordiei în cuplu, dar climatul relaţional dă semne de îmbunătăţire. Chiar dacă norii negri nu dau semne că s-ar risipi prea curând, printr-un exerciţiu de vointă te poţi transforma tu însuţi în raza de soare care înseninează atmosfera vieţii în doi. Poate că încă nu eşti pregătit să îngropi securea războiului, dar poţi face primul pas către reconciliere dacă partenerul se încrâncenează s-o ţină pe-a lui!

Singur

Întâlnirile programate zilele acestea te lasă complet în ceaţă. Pe de-o parte, ai putea crede că au decurs bine, deşi aveţi opinii diferite cu privire la anumite chestiuni, dar pe de altă parte, nu eşti suficient de convins/ă că merită să stabileşti un al doilea "rendezvous". Probabil c-ar fi bine să laşi la macerat aceste experienţe şi să revii asupra posibilităţii unei revederi când te simţi pregatit/ă. N-are rost să sari la concluzii pripite!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)