AstroFidelia English En 
Horoscop Gemeni

Horoscop dragoste, zodia Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 22.03.2019, ora 4:30

Cuplu

Atâta timp cât nu vă culcaţi pe lauri şi nu vi se urăşte cu binele, aveţi toate şansele să materializaţi o mulţime din visurile voastre de cuplu în doar câteva zile. Nu, astrele nu vă oferă superputeri perioada aceasta, dar v-ajută să vă uniţi forţele şi să vă acordaţi pe aceeaşi lungime de undă. Fie că decideţi să vă faceţi publică relaţia, să o oficializaţi sau chiar să vă extindeţi familia, orice întreprindeţi în acest interval de timp va fi încununat de succes!

Singur

Contextul astral actual poate indica fie că te vei bucura din plin perioada aceasta de statutul de burlac/iţă, fie că va intra cineva anume în viaţa ta cât de curând. Până la urmă, misiunea lor este aceea de a-ţi aduce pace în suflet, dar şi bună dispoziţie şi veselie în jurul tău. Important este să te gândeşti ce anume ţi-ai dori să se întâmple zilele acestea, să meditezi la împlinirea dorinţelor tale şi apoi să laşi natura să-şi urmeze cursul.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.