AstroDex
Horoscop Gemeni

Horoscop dragoste, zodia Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 25.05.2019, ora 22:17

Cuplu

Spre deosebire de partener, tu nu te prea iei în serios zilele acestea. E clar că ai ochelarii roz pe nas şi vezi totul în jurul tău dintr-o perspectivă optimistă. Nu acelaşi lucru se poate spune despre cel drag care pare să se dea de ceasul morţii încercând să-nţeleagă cum îţi poţi păstra atitudinea pozitivă, date fiind circumstanţele în care vă regăsiţi voi doi sau el/ea personal. Ai grijă să nu intri într-o polemică pe această temă!

Singur

Cu voie sau fără voie, poţi ajunge protagonistul unui "reality show" cu iz de comedie romantică zilele acestea. Indiferent dacă primeşti rolul de actor principal sau îi revine unui/ei prieten/e bun/e, cert este că te vei distra copios de pe urma situaţiilor de-a râsu'-plânsu' în care vei intra perioada aceasta, fie voluntar ori involuntar. Cert este că vei ajunge la concluzia că cel puţin uneori, "viaţa chiar bate filmul"!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.