AstroDex

Horoscop Gemeni


Horoscop dragoste, zodia Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 26.02.2020, ora 17:35

Cuplu

Fără prea multe eforturi, reuşeşti să-l faci pe cel drag să se simtă în siguranţă în preajma ta, dar şi iubit, răsfăţat şi apreciat. Nimic din comportamentul tău nu-l sileşte să se poarte artificial, ba chiar îl încurajezi, prin felul tău de a fi, să dea dovadă de naturaleţe. Până şi prietenii voştri sesizează atmosfera liniştită şi armonioasă de care vă bucuraţi în cuplu. Chiar şi aşa, ştiţi foarte bine că această performanţă necesită muncă, deşi ceilalţi nu percep acest lucru!

Singur

Întâmplarea poate face să-ţi dai seama zilele acestea că fericirea are chipul cuiva pe care-l cunoşteai deja! De ceva timp încoace, ai început să simţi fluturaşi în stomac de fiecare dată când îl/o vedeai şi nu rare au fost momentele în care inima aproape că-ţi sărea din piept la vederea lui/ei. De vreme ce sunt o chestiune relativ nouă şi pentru tine, e normal să fii confuz/ă cu privire la trăirile care te încearcă. Gândeşte-te dacă poate fi ceva mai mult decât o iubire neîmpărtăşită.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.