AstroDex
Horoscop Gemeni

Horoscop dragoste, zodia Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 20.09.2019, ora 4:47

Cuplu

Zilele care urmează sunt propice vieţii de cuplu, semn că dacă aţi trecut printr-o perioadă mohorâtă, a venit vremea să răsară soarele şi pe strada voastră. În acest interval de timp, dă-ti frâu liber imaginaţiei, surprinde-l pe partener în feluri originale şi nu vă sfiiţi să încercaţi experienţe noi împreună. Cu siguranţă, nici cel drag nu se va lăsa mai prejos, profitând de fiecare ocazie pentru a-ţi reaminti cât de mult te iubeşte şi cât preţuieşte momentele în doi!

Singur

Emani senzualitate prin toţi porii, stii să te faci remarcat/ă, iar toate aceste calitaţi, dublate de o doză sănătoasă de stimă de sine, te fac absolut irezistibil/ă! Nu-i nevoie să adopţi un stil de îmbrăcăminte care nu te reprezintă sau să faci gesturi care nu-ţi stau în caracter pentru că eşti capabil/ă să-i faci pe toţi/ate să cadă la picioarele tale. O simplă privire aruncată în direcţia aceluia/eia care ţi-a trezit interesul este suficientă pentru a-i da fiori pe şira spinării!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Cand Venus este in miscare retrograda, e posibil sa izbucneasca conflicte in viata de cuplu. Abordate cu intelepciune, conflictele pot oferi ocazii de a clarifica nemultumirile si de a reanima relatia. Daca va pripiti insa, situatia poate degenera intr-o ruptura.