AstroDex

Horoscop Gemeni


Horoscop dragoste, zodia Gemeni

Horoscop în timp real

Horoscop azi 22.11.2019, ora 2:59

Cuplu

Faceţi ce faceţi şi tot ajungeţi să răscoliţi trecutul zilele acestea. În consecinţă, rezumă-te la discuţiile care fac obiectul agendei zilnice, căci altfel rişti să-i răstălmăceşti vorbele partenerului, iar el/ea să înţeleagă ce-i spui tu taman pe dos. Asumaţi-vă ce s-a întâmplat până acum şi nu puneţi pe tapet la nesfârşit lucruri care nu mai pot fi schimbate. Ceea ce depinde de voi este să nu repetaţi greşelile comise deja. E în măsura voastră să vă schimbaţi norocul!

Singur

În zilele care urmează, oscilezi între o atitudine defensivă şi agresivitate pasivă. Se pare că după despărţirea de fostul partener sau în decursul lungii perioade pe care ţi-ai petrecut-o fără să-ţi împarţi existenţa cu cineva, ai pus caramidă peste caramidă, ridicându-ţi un adevărat zid de apărare împotriva decepţiilor amoroase. Adu-ţi aminte că oricine ar veni în viaţa ta cu intenţii bune merită să i se acorde prezumţia de nevinovăţie!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.