AstroDex
Horoscop Leu

Horoscop dragoste, zodia Leu

Horoscop în timp real

Horoscop azi 25.05.2019, ora 22:39

Cuplu

Nu te identifici deloc cu nevoile tale emoţionale zilele aceastea, iar aceste necesităţi sufleteşti riscă să intre în contradicţie cu tipul tău de personalitate. Rezervă-ţi timp pentru tine însuţi şi dedică-l introspecţiei şi autoanalizei. După ce vei rumega niţel situaţia în care te regăseşti, vei realiza că, de fapt, ea nu ţi se datorează ţie. S-ar putea ca partenerul să fie cel răspunzător pentru faptul c-ai ajuns să pendulezi între credinţă şi tăgadă în propria persoană!

Singur

Se creează atmosfera propice unei întâlniri karmice zilele acestea. E posibil să nu fie vorba de o regăsire plăcută, care să-ţi inunde sufletul cu bucurie, ba chiar îţi poate crea un sentiment de disconfort pe care nu ţi-l poţi explica în mod raţional. Poate ar fi mai bine să păstrezi distanţa, deşi prietenii tăi consideră că v-ar sta bine unul cu celălalt. Ascultă-ţi intuiţia pentru că în cazul de faţă, cu siguranţă nu greşeste. Răspunsul corect este în interiorul tău!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.