AstroDex
Horoscop Leu

Horoscop dragoste, zodia Leu

Horoscop în timp real

Horoscop azi 20.09.2019, ora 4:57

Cuplu

Nu-i nevoie să vină luna cadourilor pentru a-i face o surpriză celui drag! Gândeşte-te dacă nu cumva ţi-a spus că aşteaptă cu nerăbdare să-i intre salariul pentru a achiziţiona ceva anume sau poate l-ai surprins recent privind cu jind într-o vitrină. Ei bine, pune capăt agoniei şi fă-i un cadou care crezi că i-ar face plăcere. Dacă nu stai strălucit cu banii, lasă-i pe pernă un bilet de dragoste. Până la urmă, nu darul este cel care face diferenţa, ci gestul!

Singur

Atunci când îţi doreşti ceva cu suficient de multă ardoare, nu te îndoi că Universul va contempla la împlinirea visului tău. Pe interior, eşti pregătit să primeşti şi în aceeaşi măsură, să oferi iubire, dar fii sigur că nu-ţi vei întâlni jumătatea privind la televizor! Prin urmare, încearcă să profiţi de orice ocazie de a ieşi alături de prieteni pentru că nu ştii niciodată de unde sare iepurele. S-ar putea ca acel cineva să fie mai aproape de tine decât te-ai fi aşteptat!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.