AstroDex
Horoscop Peşti

Horoscop dragoste, zodia Peşti

Horoscop în timp real

Horoscop azi 20.09.2019, ora 4:47

Cuplu

Poţi fi destul de irascibil în zilele următoare, dar nu ţi-e destul de clar dacă partenerul a contribuit sau nu la starea cu care te confrunţi momentan. Totuşi, nu încape îndoială c-ai avea nevoie de câteva momente de solitudine, astfel încât să-ţi faci ordine în ganduri şi să nu te ia gura pe dinainte. Cel drag pare să înţeleagă acest lucru, chiar dacă nu ezită să-ţi arate că te poţi descărca oricând pe umărul lui dacă vei simţi nevoia.

Singur

Eşti uşor iritabil perioada aceasta, dar parcă nu-ţi vine să stai în casă şi să priveşti la pereţi toată ziua. Prin urmare, n-ai refuza invitaţia prietenilor de a-i vizita sau de a ieşi în oraş, dar îşi dau şi ei seama că nu eşti tocmai în apele tale, motiv pentru care înţeleg să nu forţeze nota. Chiar dacă te încurajează să le spui ce anume te roade, e de apreciat că nu insistă dacă le zici că nu vrei să vorbeşti despre acest subiect.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.