AstroDex

Horoscop Rac


Horoscop dragoste, zodia Rac

Horoscop în timp real

Horoscop azi 15.11.2019, ora 8:28

Cuplu

Astrele nu prevestesc schimbări majore pe mapamondul cuplului sau cel puţin, nu în sfera relaţiei pe care o formezi tu şi partenerul tău de viaţă. În schimb, s-ar putea ca cel drag să fie implicat într-o dispută cu un membru al familiei sale de origine sau cu un prieten, motiv pentru care poţi resimţi şi tu, într-o anumită doză, tensiunea generată de acest conflict. Caută să nu-ţi bagi nasul unde nu-ţi fierbe oala, chiar dacă intenţiile tale sunt bune!

Singur

Mai că-ti vine să respiri uşurat zilele acestea că nu eşti implicat într-o relaţie! Poate că un prieten de-al tău trece printr-un impas în viaţa de cuplu, iar potrivit relatărilor lui, situaţia pare să fie destul de complicată. Dacă şi cel drag al său se număra printre amicii tăi, rezistă tentaţiei de a-i ţine partea unuia dintre ei. Rufele murdare se spală în familie, dar dacă crezi c-ar avea nevoie de un sfat, nu ezita să-i spui cum se văd lucrurile din perspectiva ta!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.