AstroDex
Horoscop Rac

Horoscop dragoste, zodia Rac

Horoscop în timp real

Horoscop azi 20.07.2019, ora 6:34

Cuplu

Cel puţin zilele acestea, trăieşti într-o lume de basm alături de cel drag. Tocmai pentru că nu vă lipseşte nimic pe plan afectiv, există riscul să cataloghezi această stare de a fi drept una care ţi se cuvine, ajungând în stadiul de a crede că orice s-ar întâmpla acum n-ar schimba cu nimic această atmosferă de poveste. Bine ar fi să nu te culci pe-o ureche, ci să realizezi că din când în când, focul pasiunii se cere întreţinut. Aşadar, bate fierul cât e cald!

Singur

L-ai avut dintotdeauna pe vino-ncoa', dar de data aceasta, eşti şi tu conştient/ă de acest atuu şi mai mult decât atât, ştii să te foloseşti de el exact atunci când ai nevoie. Una dintre ocaziile cu pricina poate fi chiar perioada aceasta când îţi iese în cale cineva care-ţi atrage atenţia aproape instantaneu. Scoate la înaintare armele seducţiei şi cucereşte-l/o pe acela/ea care ţi-a pus capac. Poate că şi el/ea a pus ochii pe tine, dar n-are curajul să facă primul pas!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.