AstroDex
Horoscop Rac

Horoscop dragoste, zodia Rac

Horoscop în timp real

Horoscop azi 20.09.2019, ora 2:31

Cuplu

Pare-se că viaţa de cuplu trece printr-o perioadă de tranziţie sau mai bine spus, partenerul este cel care se află în plin proces de maturizare emoţională pe fondul unor evenimente recente care nu au o legatură cu tine personal, dar care au un impact semnificativ asupra relaţiei voastre. Poate că libidoul celui drag va avea de suferit perioada aceasta, fapt care nu-ţi este deloc indiferent, dar ai încredere că lucrurile vor reveni la normal cât de curand!

Singur

Există riscul ca un/o membru/ă al anturajului tău să ţi-o ia înainte, suflându-ţi admiratorul sau pe acel cineva cu care ai ieşit în ultima vreme, dar cu care nu ai făcut progrese semnificative până acum. Nu se pune problema că ai fi gelos/ă, doar că gestul prietenului/ei nu ţi s-a părut tocmai corect. Poate n-ar trebui să-i porţi pică prietenului/ei tale, ci să cataloghezi această răsturnare de situaţie drept o binecuvântare deghizată!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.