AstroDex
Horoscop Rac

Horoscop dragoste, zodia Rac

Horoscop în timp real

Horoscop azi 25.05.2019, ora 22:39

Cuplu

E clar că se întâmplă ceva în relaţia de cuplu, dar nu eşti prea sigur dacă doar tu vezi aşa lucrurile sau chiar treceţi printr-un impas. Aparent, totul pare să meargă bine între voi doi, dar există totuşi o tensiune pe care nu ţi-o explici şi n-o poţi înţelege în totalitate. Nu încape discuţie că ţii la cel de lângă tine, dar parcă s-au răcit lucrurile între voi de ceva vreme. Când te-ai întrebat ultima oară care sunt nevoile tale emoţionale? Poate că aici este sursa problemei.

Singur

Din afară, pari să fii acelaşi de acum câteva zile, dar dacă cineva ar vedea cum stau lucrurile din interior, şi-ar da seama că te frământă ceva. În orice caz, eşti tentat să păstrezi aparenţele, să pozezi la fel de jovial ca întotdeauna, dar nu-ţi arde să porneşti în cucerirea marii iubiri. Poate că încă nu te-ai lămurit ce anume cauţi în persoana partenerului perfect. Probabil că ştii ce vrei din punct de vedere fizic, dar se cere să descoperi ce anume ai nevoie sufleteşte vorbind.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.