AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscop dragoste, zodia Săgetător

Horoscop în timp real

Horoscop azi 18.02.2019, ora 2:16

Cuplu

Accentul se mută de pe persoana a II-a plural, mai exact "voi" pe persoana a II-a singular, respectiv "tu" zilele acestea. Aşadar, nu numai că nu eşti de condamnat dacă eşti puţin egoist în perioada care urmează, ba chiar ţi se recomandă să mai vezi şi de tine. Participă la cursuri sau ateliere de dezvoltare personală ori ia lecţii de pictură, sculptură, muzică sau teatru. Partenerul va observa cât de mult ai evoluat cât de curand!

Singur

Dacă tot nu există acel cineva în viaţa ta căruia să-i dedici tot timpul şi atenţia ta, caută să lucrezi la propria persoană. Redescoperă-ţi preocupările mai vechi care odinioară îţi făceau plăcere, dar pe care le-ai abandonat din pricina fostului/ei ori caută hobby-uri noi cu care nu doar să-ţi pierzi vremea, ci care te-ar putea ajuta să te cunoşti mai bine. Fă yoga, relaxează-te cu aromaterapie sau apucă-te de un sport!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.