AstroDex
Horoscop Săgetător

Horoscop dragoste, zodia Săgetător

Horoscop în timp real

Horoscop azi 16.06.2019, ora 22:5

Cuplu

În zilele care urmează, funcţionezi pe post de burete energetic, mereu receptiv la vibraţiile din jur, dar mai ales la energiile negative care vin din direcţia partenerului. Dat fiind că te găseşti într-o stare de surescitare emoţională continuă, de parcă ai sta fără voie pe un butoi cu pulbere, poţi ajunge chiar tu să stârneşti o avalanşă de critici şi reproşuri, deşi cel drag nu ţi-a greşit cu nimic. Stăpânirea de sine poate fi colacul tău de salvare perioada aceasta!

Singur

Tot ce se poate spune cu certitudine despre zilele următoare este faptul că ghinionul tău în amor nu se va sparge prea curând. Probabil că persoana cu care ieşi momentan îşi va da arama pe faţă, iar dacă a trecut ceva timp de când te-ai îndrăgostit lulea ultima oară, e posibil să începi să nutreşti o dragoste neîmpărtăşită sau neîmplinită pentru cineva anume. Nu căuta să-i destăinui sentimentele tale pentru că există riscul să nu fie bine primite!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.