AstroDex

Horoscop Scorpion


Horoscop dragoste, zodia Scorpion

Horoscop în timp real

Horoscop azi 18.10.2019, ora 12:31

Cuplu

Chiar nu eşti în dispozitia necesară de a juca într-o tragedie grecească zilele acestea. Parc-ai face orice numai să nu revii la veşnicele discuţii în contradictoriu ori să nu se ajungă din nou la nesfârşitele lamentări. Tocmai din acest motiv, preferi să-i inviţi pe prietenii voştri comuni la voi ori să mergeţi în vizită pe la ei, doar-doar eviţi alte astfel de episoade. Cel puţin perioada aceasta, nu strică să te foloseşti de această strategie pentru a amâna inevitabilul.

Singur

Momentan, nu simţi nevoia să începi o relaţie nouă, mai ales când te gandeşti că vine la pachet nu doar cu partea frumoasă, ci şi cu acele aspecte de care abia te-ai eliberat când te-ai despărţit de fostul/a. Din câte se pare, toate indiciile par să conveargă în aceeaşi direcţie - o relaţie fără complicaţii. Iar cum "balta are peşte", n-ar trebui să-ţi faci griji că nu vei găsi pe acel cineva care să vadă lucrurile din aceeaşi perspectivă ca şi tine.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.