AstroDex
Horoscop Scorpion

Horoscop dragoste, zodia Scorpion

Horoscop în timp real

Horoscop azi 22.08.2019, ora 4:10

Cuplu

Probabil că, zilele acestea, simţi că ai aterizat în mijlocul conflictului dintre propria raţiune şi simţire. La o privire mai atentă, ai putea observa că cele două aspecte ale personalitaţii tale nu se exclud reciproc, ci converg în aceeaşi direcţie - ce-ţi doreşti cu adevărat. Poate că nu se face primavară cu o îmbrăţişare, dar este cea mai bună metoda prin care poţi să începi să vorbeşti despre ceea ce simţi fără că partenerul să adopte o atitudine defensivă.

Singur

Zgomotul propriilor gânduri poate deveni asurzitor, iar intensitatea emoţiilor tale te poate copleşi de-a dreptul, dacă le dai ocazia perioada aceasta. Indicat ar fi să opreşti televizorul, să ieşi din casă şi să iei o gură binemeritată de aer proaspăt. Nu va dura mult până când vei realiza că tocmai de un astfel de tratament aveai nevoie. Distrează-te, socializează şi cunoaşte persoane noi. Uneori îţi face bine să nu iei viaţa prea în serios şi să vezi partea plina a paharului.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Orele planetare
AstroDex
Azi: 22.08.2019 - 4:10
Răsărit Soare: 06:25
Apus Soare: 20:11
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Mercur: 03:51 - 04:42
Detalii oră planetară