AstroDex

Horoscop Scorpion


Horoscop dragoste, zodia Scorpion

Horoscop în timp real

Horoscop azi 12.12.2019, ora 5:44

Cuplu

Deşi ar putea apărea situaţii încordate din punct de vedere emoţional zilele acestea, dispui de capacitatea de a sesiza când este nevoie să le abordezi cu tact şi diplomaţie, astfel încât să nu scape de sub control. Pe nesimţite, reuşeşti să conduci discuţia într-o direcţie care să nu atingă coarda sensibilă a niciunuia dintre voi. La o primă vedere, ar părea că această tactică necesită eforturi considerabile, dar presupune doar să te mobilizezi niţel la momentul potrivit.

Singur

Pare să nu te deranjeze prea mult faptul că mai toţi prietenii tăi sunt implicaţi într-o relaţie, iar tu ajungi să fii mai mereu "a cincea roată la caruţă". Norocul face că atât amicii tăi, cât şi partenerii lor te consideră o prezenţă agreabilă, care nu-i incomodează câtuşi de puţin şi care pare să nu fie afectată că cel puţin pentru moment, nu există cineva special în viaţa ei. Ba mai mult, ai simţul umorului şi nu te dai în lături să faci haz de necaz pe această temă.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.