AstroDex

Horoscop Taur


Horoscop dragoste, zodia Taur

Horoscop în timp real

Horoscop azi 26.02.2020, ora 18:0

Cuplu

În zilele următoare, rolul de actor principal nu-ţi revine ţie, ci partenerului tău. Pentru a-i împlini dorinţele afective şi a-i satisface nevoile emoţionale, trebuie să laşi de la tine şi să faci lucruri care, în mod normal, nu ţi-ar sta în fire. De asemenea, nu este exclus să ajungi să faci mici compromisuri de dragul celuilalt. Atâta timp cât nu-ţi vinzi şi sufletul pentru a-l/o face pe el/ea fericit/ă, parcă niciun sacrificiu nu este prea mare!

Singur

Cel puţin zilele acestea, pare-se că eşti imun la virusul dragostei. Prietenii tăi sunt mereu bot în bot cu partenerii lor, dar spre deosebire de alte ocazii, de data aceasta, nici că-ţi pasă! Chiar dacă nu l-ai găsit încă pe Făt-Frumos sau pe Ileana Cosânzeana, cel puţin momentan, nu te mai faci luntre şi punte pentru a-ţi da seama în care dintre admiratorii tăi zace partenerul perfect. Poate ar fi mai bine să laşi iubirea în seama altora perioada aceasta.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!