AstroDex

Horoscop Taur


Horoscop dragoste, zodia Taur

Horoscop în timp real

Horoscop azi 15.11.2019, ora 23:43

Cuplu

Termometrul astrologic te anunţă că zilele care urmează nu-s nici reci, dar nici calde în ceea ce priveşte climatul relaţional. În orice caz, te bucuri de confort termic în acest sector de viaţă, semn că lucrurile rămân în parametri lor normali perioada aceasta. Uşor-uşor, se mai liniştesc apele după ce ţi s-au scufundat corăbiile acum ceva timp. Pentru că eşti încă în perioada de convalescenţă, nu pune presiune suplimentară pe sufletul tau!

Singur

Fie că te-ai despărţit recent de fostul/a partener/ă ori burlăcia a devenit o a doua ta natură, cert este că abia acum simţi că ai apucat-o pe o pantă ascendentă, reintegrându-te treptat în peisajul social. Chiar dacă nu înregistrezi progrese remarcabile, nu-ţi pierde speranţa pentru că paşeşti mărunt dar constant în direcţia reinventării tale ca om. Nu va trece mult timp până când îşi vor da toţi apropiaţii tăi seama că ai evoluat pozitiv!

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex


Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.