AstroFidelia English En 
Horoscop Vărsător

Horoscop dragoste, zodia Vărsător

Horoscop în timp real

Horoscop azi 18.02.2019, ora 2:16

Cuplu

Pe plan personal, treci printr-un moment de cumpănă, poate chiar o perioadă a extremelor. Principiile "animus", respectiv "anima" ale fiinţei tale riscă să se dezechilibreze zilele acestea, ajungând să pendulezi între cele două, în detrimentul uneia şi în favoarea celeilalte. Probabil că partenerul nu va observa ceea ce se întamplă înlăuntrul tău, dar oricum este o luptă interioară pe care trebuie să-o duci singur!

Singur

Nu scapi de conflictul dintre propria raţiune şi simţire nici dacă eşti singur, situaţie care-ţi poate răpi cheful de distracţie în zilele care urmează. Dacă ţii neapărat să-ţi respecţi aranjamentele sociale, s-ar putea să le gaseşti de-a dreptul copleşitoare. Aşadar, nu te mira dacă o simplă ieşire cu prietenii în oraş îţi cauzează surmenaj fizic şi psihic. Ai nevoie de linişte pentru a-ţi auzi gândurile, iar sursa acesteia o găseşti negreşit în propriul cămin.

Predispoziţii afective

Dispoziţie
afectivă
Dispoziţie afectivă
Stare
emoţională
Stare emoţională
Aptitudini
relaţionale
Aptitudini relaţionale

Notă: Deoarece acest horoscop este în timp REAL, nu neapărat calendaristic, ţine cont de mişcarea planetelor prin zodii şi astfel unele predicţii pot fi valabile de pe o zi pe alta sau să se schimbe chiar în cursul aceleiaşi zile şi pentru că se bazează pe relaţiile dintre zodiile tranzitate de planetele semnificatoare pentru planul relaţional şi zodia natală, totul fiind ciclic, la un moment dat există posibilitatea să întâlniţi recomandarea de mai sus şi cu o altă ocazie sau la altă zodie.

© AstroDex

Horoscopul dragostei pentru fiecare zodie
Compatibilitate zodiacala

Compatibilităţile zodiacale
Cine cu cine se potriveşte? Ar fi ideal dacă fiecare şi-ar găsi perechea potrivită.

Recomandari astrologice

Daca Jupiter este in miscare retrograda, conturile cu autoritatile din viata dumneavoastra (mentori, sefi, politie, creditori etc.) s-ar putea regla in urma unor evenimente nu tocmai placute. Cautati sa nu va creati singur probleme! (consultati tabelul planetelor retrograde)