AstroDex

Horoscop Berbec

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Berbec

Începând cu data de 3, te surprinzi mai des decât de obicei în pase meditative, iar acest lucru s-ar putea să îți accentueze latura creativă și romantică. Din 7 încolo, șarmul și carisma ta se potențează, urmând ca după data de 16 martie, să te concentrezi mai mult pe carieră. Începând cu data de 17, ai grijă să nu te aventurezi prea departe pe aleea amintirilor. Te poți pierde în trecut.

În cursul sau în preajma zilei de 21, ar putea apărea multe oportunități în plan profesional. S-ar putea să fie vorba de șanse de afirmare prin intermediul unor realizări pe care le înregistrezi grație nivelului ridicat de randament de care ai parte. Sau poate că te califici pentru un bonus ori o primă. În orice caz, cert este că te îndrepți în direcția bună la servicih și din punct de vedere financiar.

În cursul sau jurul zilei de 23, s-ar putea totuși să apară unele tensiuni între tine și superiori sau se întâmplă să suporți cu greu responsabilitățile care-ți revin la serviciu. Ai grijă ca, în cursul ori în preajma datei de 25, să nu dai curs tendinței de a cădea într-o pasă proastă. Tensiunile între tine și șefi s-ar putea recontura și în cursul sau în jurul zilei de 28. Ferește-te să le dai curs.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»