AstroDex
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii august pentru zodia Berbec

În cursul sau în jurul lui 2, s-ar putea să te angajezi în mai multe cheltuieli decât ar fi cazul. În cursul sau preajma lui 8, sunt recomandate excursiile și vacanțele. Din 11 încolo, comunici mai bine cu copiii și persoana iubită, dar s-ar putea să cheltuiești mai mult, iar unele planuri de călătorie să nu funcționeze. În data de 14, acordă mai multă atenție vieții de cuplu și relației cu cei mici.

Cheltuieli neașteptate ar putea apărea și în cursul zilei de 16. După data de 18, ai mai mult spor în ceea ce faci la muncă, dar poți avea tendința să te obosești mai repede. În cursul sau jurul zilei de 21, astrele formează iarăși un context astral care te îmbie la călătorie și explorare. Pentru unii nativi, din 21 încolo, se arată o idilă la locul de muncă. Încearcă să vezi dacă nu cumva riști prea mult.

În cursul sau jurul zilei de 24, te înșelegi bine cu colegii de muncă, iar împreună aveți rezultate extrem de bune. În cursul sau preajma lui 26, se prea poate să câștigi unele sume care nu figurează de regulă în veniturile tale obișnuite. Din data de 29 încolo, comunici mult mai bine cu tovarășii de muncă decât de obicei, ceea ce îți permite să stabilești o relație mai apropiată cu ei.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »