AstroDex

Horoscop Berbec

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Berbec

Intrarea lui Jupiter în Capricorn marchează debutul unei perioade de ascensiune profesională. Din 9 încolo, caută să te perfecționezi continuu la locul de muncă pentru a susține acest pronostic. În cursul sau în preajma zilei de 11, faci progrese în relația cu șefii. În cursul sau în jurul lui 13, ești mai sensibil(ă) decât de obicei, dar nu îți pierzi totuși perspectiva practică asupra vieții.

În cursul sau în preajma zilei de 15, s-ar putea să înregistrezi primele succese în plan profesional care atrag atenția asupra aptitudinilor, potențialului și experienței tale în domeniu. Din 20 încolo, relațiile la distanță și nativii(ele) implicați(te) în cupluri cu persoane de altă religie și/ sau naționalitate se bucură de susținere din partea astrelor. În aceeași dată, dai dovadă de romantism.

În cursul sau în preajma zilei de 22, nu se recomandă să soliciți împrumuturi, să depui proiecte în vederea obținerii unei finanțări sau să faci investiții pentru că riști să ai parte de un eșec sau de o pagubă. Din 29 încolo, comunici mai eficient cu periorii și în context profesional în general. În cursul sau preajma zilei de 30, se întrevede o zi cu randament crescut în plan profesional.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»