AstroDex
Horoscop Berbec

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Berbec

În cursul sau în jurul lui 3, dispui de o doză crescută de productivitate ce se poate materializa în câștiguri. Din 4 încolo, comunici mai bine cu familia. Începând cu data de 9, șarmul și carisma ta se potențează vizibil. Începând cu data de 14, s-ar putea să fii mai implicat(ă) decât de obicei în chestiuni de familie sau gospodărești, dar s-ar putea ca aceasta să fie în detrimentul serviciului.

Este posibil ca și în cursul sau în preajma zilei de 16 să experimentezi același tipar de întâmplări. În cursul sau jurul lui 18, atenția ți se atrage irecuperabil pe plan familial, ceea ce ar putea duce la același tensiuni pe plan profesional. În cursul sau preajma lui 23, ar putea apărea unele motive de dispută între tine și cei din jur sau între tine și anumite persoane apropiate din familie.

În cursul zilei de 23, ar fi de dorit să nu acorzi prea multă atenție bârfelor, zvonurilor sau oricăror vorbe care se vehiculează despre tine sau o rudă apropiată ori despre care se crede că au fost lansate de persoane extrem de dragi ție. După data de 29, știi să te pui mai bine în valoare pe plan profesional, dar mai ales în raport cu persoanele care te interesează amoros. Ai succes în iubire.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »