AstroDex

Horoscop Berbec

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Berbec

În cursul sau în preajma zilei de 1, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și superiori sau poate că partenerul își arogă drepturi pe care nu le are conform convenției relației voastre. Din 3 încolo, comunici mai ușor cu partenerul de viață și/ sau afaceri, cel puțin cât privește chestiunile financiare comune. După data de 4, se dinamizează atmosfera în planul relației de afaceri sau de cuplu.

În jurul sau cursul lui 7, caută să nu te supui la riscuri de ordin financiar. Din 8 încolo, axează-te mai mult pe cultivarea intimității dintre tine și partener. În cursul sau în preajma zilei de 12, ar putea apărea iar provocări bănești. În cursul sau în jurul datelor de 15 și 21, s-ar putea să simți nevoia odihnei mai mult decât de obicei. În cursul sau jurul lui 27, se anunță mult stres la serviciu.

În preajma sau în cursul datei de 30, este posibil să se ivească unele oportunități de suplimentare a veniturile și/ sau de valirificare a economiilor realizate până acum în asociere cu partenerul de viață și/ sau de afaceri. Din 31 octombrie încolo, ar putea apărea unele tensiuni în raport cu cel drag sau cu asociatul(a). Încearcă să dai dovadă de mai multe deschidere în relație cu partenerul de viață și/ sau de afaceri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »