AstroDex

Horoscop Rac

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Rac

Din 2 încolo, când Jupiter ajunge în Capricorn, cultivarea relațiilor tale cu ceilalți ar trebui să devină un obiectiv pentru tine. Din 9 începând, concentrează-te cu precădere pe legăturile profesionale. În cursul sau în preajma zilei de 11, ai parte de întrevederi fructoase cu partenerul de afaceri, colaboratorii și/ sau clienții. În cursul sau jurul lui 13, ești în formă bună și sociabil(ă).

În cursul sau preajma zilei de 15, se creează un context astral bun pentru a încheia sau a demara unele relații profesionale în care îți pui speranțe mari. De asemenea, este un moment bun pentru a pune bazele unor planuri de viitor cu actualii parteneri de afaceri, clienți și/ sau colaboratori ori cu persoana iubită. Din 20 încolo, apar și primele beneficii materiale și ești într-o stare de spirit foarte bună.

În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea ca tendințele tale de gelozie sau ale partenerului să meargă prea departe. Din data de 29 încolo, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/ sau afaceri, clienții și colaboratorii. În cursul sau în preajma zilei de 30, te vezi cu oamenii dragi, ca de exemplu cu gașca extinsă, și puneți probabil la cale ultimele detalii pentru noaptea dintre ani.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»


Orele planetare
AstroDex
Azi: 12.12.2019 - 4:48
Răsărit Soare: 07:40
Apus Soare: 16:38
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Mercur: 03:54 - 05:09
Detalii oră planetară