AstroDex

Horoscop Rac

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Rac

În cursul sau în jurul datei de 1, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener, generate cel mai probabil de unele chestiuni de familie sau gospodărești. Din 3 încolo, comunici mai eficient cu persoana iubită și/ sau copiii. După data de 4, atmosfera de acasă se dinamizează și chiar poate ajunge să se tensioneze. În cursul sau preajma zilei de 7, te împarți cu greu între viața socială și cea amoroasă.

Din 8 încolo, burlacii(ăcițele) acestui semn au mai multe șanse de a-și găsi pe cineva special. De asemenea, în cazul în care cauți să îți mărești familia, s-ar putea ca tu și partenerul să aveți parte de mai mult succes acum. În cursul sau în preajma lui 12, îți divizi iar greu timpul între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau jurul lui 15 și 21, pari să fii într-o dispoziței bună, dispusă să încerce lucruri noi.

În cursul sau preajma datei de 27, ar putea interveni unele tensiuni în plan relaționat, pricinuite poate de unele probleme cansice sau domestice. În cursul sau în jurul zilei de 30, te înțelegi mai bine decât de obicei cu persoana iubită și/ sau copiii. Profită de acest lucru întrucât există riscul ca din 31 octombrie încolo să aveți parte de multe tensiuni. Diferențele dintre voi ies la suprafață.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.