AstroDex
Horoscop Rac

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Rac

În cursul sau jurul datei de 3, astrele favorizează negocierile, ședințele și discuțiile cu membrii proiectului în care ești implicat/ă sau cu sponsori existenți sau potențiali în vederea configurării strategiei pe viitor. Din 4 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil. După data de 9, s-ar putea să reapară în viața ta o persoană din trecutul tău amoros. Vezi ce faci.

În cursul sau preajma lui 14, pare că te afli într-o dispoziție bună și tonusul tău este la înălțime, dar s-ar putea ca partenerul să-ți demonstreze totuși contrariul. În cursul sau jurul lui 16, cel drag sau mai bine spus, tensiunile cu el ar putea atenta din nou la bunăstarea ta mentală. În cursul sau jurul lui 18, pare că ești bine dispus/ă și plină de energie, dar în 19, reapar tensiuni cu cel drag.

În cursul sau în preajma lui 23, ai putea avea parte de multe încercări la serviciu sau poate nu stai prea bine cu sănătatea. În cursul sau jurul lui 24, s-ar putea ca nici tonusul tău mental să nu fie cel mai pozitiv. După data de 29, s-ar putea să-ți parvină unele ponturi despre unele oportunități de a-ți rotunji salariul și/sau de a-ți valorifica unele economii pe care ai reușit să le faci de curând.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »