AstroDex

Horoscop Rac

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Rac

Din 3 încolo, te afli într-o dispoziție bună, cu un tonus mental de invidiat, urmând ca începând cu data de 7 să dai dovadă de o atitudine proactivă în plan profesional. După data de 16, relațiile în care ești implicată, fie ea de iubire sau profesionale, evoluează mai repede decât te-ai fi așteptat. Din 17 încolo, este posibil să ți se mai strecoare prin minte și unele gânduri nu tocmai pozitive.

În cursul sau în preajma zilei de 21, dispui de sprijin de la astrele dacă intenționezi să discuți o posibilitate de colaborare, strategii parteneriale de viitor sau alte chestiuni care implică proiecte și relații profesionale. În cursul sau în jurul datei de 23, există riscul ca balanța forțelor din relația sentimentală sau profesională în care ești implicat(ă) să aibă de suferit și să se ajungă la conflicte.

În cursul sau în jurul zilei de 25, starea ta de spirit își revine încetul cu încetul. În cursul sau în preajma lui 28 februarie, ar putea reveni luptele pentru putere în interiorul parteneriatului de viață și/sau de afaceri. E evident faptul că se întâmplă ceva care poate să erodeze în timp fundația relației voastre. Străduiește-te să vezi la timp despre ce este vorba, până nu se întâmplă ceva.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»

Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.