AstroDex
Horoscop Rac

Horoscopul lunii august pentru zodia Rac

În cursul sau preajma datei de 2, nu este un moment prea potrivit să faci investiții în proiecte de grup sau planuri de viitor. În cursul sau jurul lui 8, ai parte de un randament crescut la locul de muncă. Din 11 încolo, apar ponturi despre cum ți-ai putea rotunji veniturile și/ sau valorifica unele economii. Tot de atunci, se recomandă să-ți triezi anturajul sau să faci mai multe exerciții de voință la muncă.

În cursul sau în jurul datei de 14, este posibil să te pomenești cu câștiguri importante. În cursul sau în preajma lui 16, evită iar să faci infuzii de capital în planuri de viitor nesigure sau proiecte nerentabile. Din 18 încolo, dai poate dovadă de mai multă asertivitate în comunicare. Șanse de câștig se arată și în cursul zilei de 21 sau în jurul ei. Din 21 încolo, șarmul tău constă în felul în care comunici.

În data de 24, poți înregistra un succes mare dacă îți programezi atunci o negociere, un pitch sau o întâlnire de afaceri importantă. În cursul sau jurul zilei de 26, ai parte de mai mult noroc la orice discuție pe care o întreprinzi cu sponsorii sau co-echipierii din cadrul unui proiect de grup. Din data de 29 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează vizibil.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »