AstroDex
Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii august pentru zodia Săgetător

În cursul sau în jurul zilei de 2, este posibil să primești sarcini de serviciu cu termene-limită greu de respectat sau cu grad de complexitate foarte ridicat. În cursul sau preajma lui 8, este posibil să apară unele oportunități de a-ți perfecționa studiile sau de a călători. Din 11 încolo, primești unele sfaturi bune din partea unui mentor, dar îți scade randamentul la muncă și nu mai ești la fel de expansiv(ă).

În cursul sau preajma lui 14, ai parte de o stare de spirit de invidiat. În cursul sau jurul lui 16, repar provocările pe plan profesional. Din 18 încolo, dai dovadă de mai multă asertivitate pe plan profesional. În cursul sau în preajma zilei de 21, se creează climatul astral necesar să te apropii mai mult de adevăratul tău potențial. Din aceeași dată încolo, șarmul te ajută să faci progrese în planul muncii.

În cursul sau în preajma zilei de 24, ți se oferă oportunități de afirmare în plan social sau la nivel profesional. În cursul sau jurul lui 26, s-ar putea să te alegi cu o primă sau un bonus pentru ceea ce ai realizat de curând la serviciu. Din data de 29 încolo, comunici mai bine cu superiorii și factorii de decizie, ceea ce te ajută să faci unele progrese binevenite în ierarhia profesională.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii august pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Orele planetare
AstroDex
Azi: 21.08.2019 - 18:58
Răsărit Soare: 06:24
Apus Soare: 20:13
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 17:54 - 19:03
Detalii oră planetară