AstroDex
Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii iunie pentru zodia Săgetător

În cursul sau jurul zilei de 3, eforturile susținute depuse pe plan profesional duc la câștiguri deloc de neglijat. După data de 4, apelează la intuiție dacă există unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. După data de 9, cresc șansele de a lega un parteneriat profesional, dar și sentimental, iar comunicarea potențată ajută cuplurile sau colaborările consacrate să iasă din stagnare.

În cursul sau jurul datei de 14, poți fi tentat/ă să cumperi tot felul de lucruri pentru casă sau familie, dar trebuie să vezi clar dacă-ți permiți să faci achizițiile dorite. S-ar putea să ai parte de aceeași tendință și în jurul lui 16, cu toate că mai apar șicane între tine și cei dragi. În cursul sau jurul lui 18, se anunță tensiuni pe seama banilor între tine și partenerul de viață și/sau afaceri.

În cursul sau jurul lui 19, există riscul să cheltuiești mai mult decât ar fi indicat. În cursul sau jurul lui 23, ar putea interveni unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. În preajma lui 23, s-ar putea ca cel drag să aibă ceva să-ți reproșeze în legătură cu implicarea ta în familie sau pe plan domestic. Din 29 încolo, ai un tonus mental bun și îți merge mintea brici.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii iunie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Orele planetare
AstroDex
Azi: 16.06.2019 - 21:55
Răsărit Soare: 05:29
Apus Soare: 21:03
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Marte: 21:45 - 22:27
Detalii oră planetară