AstroDex

Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii octombrie pentru zodia Săgetător

În cursul sau în jurul zilei de 1, ar fi de dorit să nu faci investiții în proiecte de grup și dacă vrei să împrumuți un prieten, gândește-te de două ori dacă ar fi oportună o astfel de mișcare. După data de 3, s-ar putea să îți revină în minte unele pricini de teamă și frustrare cu care te lupți de ceva vreme. Din 4 încolo, ești mai activ(ă) pe plan social, iar proiectele tale se dezvoltă mai rapid.

În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă de luna aceasta. Din 8 încolo, ar putea reveni un fost parteneri în viața unor nativi(e). Sau poate doar se luptă cu ce a rămas după o relație eșuată. În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea ca starea ta de sănătate să lase din nou de dorit. În cursul sau jurul lui 15 și 21, revii la o stare de echilibru interior.

În cursul sau în preajma zilei de 27, nu glisa capital în direcția planurilor de viitor sau a unor idei de afaceri care nu îți aparțin. În cursul sau jurul datei de 30, s-ar putea să îți dai seama de ce anume ar trebui să scapi pentru a face loc unei stări durabile de echilibru în viața ta. S-ar putea ca, din 31 încolo, să îți fie mai greu să îți pui planul în aplicare. Schimbările din scurt îți vor face bine totuși.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii octombrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!