Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii aprilie pentru zodia Săgetător

În cursul sau în jurul datei de 2, astrele îți atrag atenția asupra vieții de familie căreia ar trebui să i te dedici mai mult. În cursul sau jurul zilei de 10, se observă primele îmbunătățiri pe acest plan, dar mai apar provocări pe plan financiar dacă nu ești atent(ă). Nici pe partea de expansiune nu mai ești cel(a) de obicei, dar îți face bine să te maturizezi. Caută deci să vezi viața din alt unghi.

În cursul sau în preajma zilei de 12, pot apărea fricțiuni între tine și anumiți membri ai familiei. În cursul sau jurul zilei următoare, caută să te ții departe de magazinele preferate dacă urmărești să economisești câte ceva. În cursul sau jurul lui 14, ești pus pe fapte mari pe plan amoros, dar și în relație cu copiii. În cursul sau jurul zilei de 15, pot reapăre iar tensiuni în mediul familial.

Din 17 încolo, comunici însă mai bine cu persoana iubită și cu cei mici. După data de 22, nativii care nu sunt implicați într-o relație pot cunoaște o persoană interesantă. În cursul sau în jurul lui 27, nu lăsa familia să intervină în bucătăria internă a cuplului. După data de 29, caută să strângi robinetul cheltuielilor și să le păstrezi la un nivel minim. Altfel, nu se anunță vești bune pentru tine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii aprilie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »