AstroFidelia English En 
Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Săgetător

În cursul sau în preajma zilei de 2, e posibil să faci unele cheltuieli mai mari decât ar fi de dorit. În cursul sau jurul aceleiași zile, te simți însă destul de bine în pielea ta. După data de 4, e posibil să apară oportunități de valorificare a economiilor și/sau suplimentare a bugetului. Începând cu data de 10, se poate să comunici ceva mai ușor cu membrii familiei. Dar nu te culca pe-o ureche.

În cursul sau în preajma zilei de 13, se arată momente spontane în cuplu sau în raport cu copiii. După data de 14, se întrevăd zile cu mult spor la serviciu. În cursul sau în jurul lui 18, poate nu ar strica să fii ceva mai strâns la buzunar, dar permite-ți să-ți faci și unele răsfățuri. În cursul sau în jurul lui 19, se poate să ai parte de armonie în raport cu rudele apropiate, dar se pot ivi și furtuni.

În cursul sau în jurul lui 22, pot interveni unele tensiuni în interiorul căminului, cel mai probabil pe seama unor diferențe de mentalitate dintre tine și membrii familiei. În cursul sau în jurul lui 23, se prea poate să apară unele oportunități de valorificare a economiilor realizate până acum ori de suplimentare a bugetului, dar nu fără eforturi destul de consistente din partea ta zilele acelea.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »

Urmăriţi horoscopul lunar video »

Orele planetare
AstroDex
Azi: 18.02.2019 - 2:11
Răsărit Soare: 07:09
Apus Soare: 17:50
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 01:36 - 02:42
Detalii oră planetară