AstroDex

Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii decembrie pentru zodia Săgetător

Din 2 încolo, când are loc ingresul lui Jupiter în Capricorn, cresc șansele de câștig prin intermediul oportunităților de a-ți suplimenta veniturile și/ sau de valorifica unele cheltuieli prin economii. Din 9 începând, primești un plus de încredere de sine. În cursul sau în preajma zilei de 11, s-ar putea să adaugi sume consistente la buget. În cursul sau jurul lui 13, stai bine cu banii.

Tot atunci, te afli într-o dispoziție foarte bună. În cursul sau în preajma zilei de 15, poți câștiga unele suplimente financiare din activități extraprofesionale sau comisioane. Din 20 încolo, poți vorbi foarte ușor pe limba fiecăruia, adaptându-te cu succes interlocutorilor tăi. Se menține, din câte se vede, starea de spirit bună. În cursul sau jurul lui 22, nu te implica în intrigi și nu da crezare bârfelor.

Din data de 29 încolo, îți parvi ponturi despre cum să îți multiplici și mai mult șansele de câștig. În cursul sau în preajma zilei de 30, nativii(ele) acestui semn care lucrează s-ar putea califica pentru o primă, mai ales dacă alți colegi de serviciu au ales să își ia concediu. Sau poate că realizezi profituri pe alte căi, adică la nivel extraprofesional, pentru a nu-ți lipsi nimic de Revelion.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii decembrie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»

Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.