AstroDex

Horoscop Săgetător

Horoscopul lunii februarie pentru zodia Săgetător

După data de 3, comunici mai bine cu cei din familie, urmând ca începând cu data de 7 atmosfera din planul intim să se împrospăteze și să redescoperiți pasiunea care se transformase în monotonie. După data de 16, se anunță multă mișcare în plan financiar, semn că încasezi mai multe câștiguri, dar se întâmplă și să cheltuiești mai mult. Asigură-te totuși că există un echilibru.

După data de 17, există însă posibilitatea să nu mai comunici la fel de eficient cu membrii familiei. În cursul sau în preajma zilei de 21, ar putea apărea activități, profesionale sau în afara serviciului, care te ajută să îți suplimentezi veniturile. În cursul sau în preajma datei de 23, există riscul să scheltuiești mai mult pe lucruri de care nu ai cu adevărat nevoie sau pentru a impresiona pe cineva.

În cursul sau în jurul datei de 25, redescoperi puncte de convergență în mentalitatea ta și a acelor membri ai familiei cu care nu ești compatibil(ă) neapărat din punct de vedere al mentalității. În cursul sau în preajma lui 28, reapare tentația de a cheltui mai mult decât este cazul. Întrucât aceasta pare a fi o temă recurentă în această lună, se recomandă să iei măsuri în această privință.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul lunar, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să cititi şi zodia corespunzătoare.

Horoscopul lunii februarie pentru fiecare zodie

Citiţi şi pentru luna următoare »»

Recomandari astrologice

Cand Luna este in semne fixe (Taur, Leu, Scorpion, Varsator), este oportun sa continuam activitatile gospodaresti deja incepute, sa le consolidam si sa perseveram in a le duce la bun sfarsit.