AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscopul săptămânii viitoare Balanţă

Săptămâna 20-26 ianuarie 2020

Balanta

Sănătate

Nu te numeri printre nativii(ele) zodiilor care trebuie să acorde o atenție specială sănătății săptămâna aceasta, dar nu strică totuși să ai mai multă grijă ce mănânci și câtă mișcare faci, mai ales dacă te așteaptă o săptămână destul de agitată la orizont. În felul acesta, nu vei avea nicio problemă în a susține energetic programul de la serviciu și pe cel social de după orele de serviciu.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te așteaptă o zi în care va trebui să te bazezi pe abilitățile tale de interacțiune cu ceilalți. În caz contrar, s-ar putea să apară tensiuni care pot duce la o scădere a calității muncii tale. Străduiește-te așadar să comunici eficient cu cei cu care lucrezi și cere lămuriri suplimentare dacă ai nevoie.

Familie și cuplu

Luna Nouă de vinerea aceasta se formează în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce anunță că, dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, ai putea cunoaște o persoană extrem de interesantă. În cazul în care te leagă deja câțiva ani de partener și aveți copiii, te așteaptă momente de neuitat în compania lor. Oferă-le mai mult din atenția și implicarea ta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...