AstroDex
Horoscop Capricorn

Horoscopul săptămânii viitoare Capricorn

Săptămâna 22-28 iulie 2019

Capricorn

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai predispus(ă) decât de obicei la mici accidentări, mai ales în regiunea membrelor superioare. Ai grijă așadar când mânuiești obiecte ascuțite în bucătărie și nu face mai multe activități cu grad ridicat de risc în același timp. Caută să nu te joci cu focul acum.

Bani și carieră

O zi bună să te întâlnești cu potențiali colaboratori și clienți este cea de joi, atunci când Venus și Mercur retrograd se întâlnesc în casa relațiilor din horoscopul tău general. Tot atunci puteți să începeți să discutați și despre aspectul financiar, întrucât marți intră Soarele în casa aferentă câștigurilor pe care le veți realiza împreună. Dacă vp jucați cărțile bine, veți ajunge departe.

Familie și cuplu

Unele chestiuni de familie ți-ar putea atrage atenția în direcția acestui sector de viață luni și marți, atunci când Luna traversează casa corespunzătoare din horoscopul tău general. De miercuri până vineri, când ea se mută în sectorul iubirii, te bucuri de mai multă atenție din partea partenerului și reușești să petreci mai mult timp alături de copii. Asigură-te că este de calitate.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...