AstroDex

Horoscop Capricorn


Horoscopul săptămânii viitoare Capricorn

Săptămâna 21-27 octombrie 2019

Capricorn

Sănătate

Cu excepția zilei de sâmbătă, atunci când s-ar putea să fii silit(ă) să faci unele lucruri pe care nu ai vrea neapărat să le faci, te bucuri de un tonus mental bun și de bună dispoziție. Ar fi indicat să mai lucrezi la modul în care te manifești atunci când vine vorba de unele situații de viață. Ai nevoie să dai dovadă de ceva mai multă stăpânire de sine și de capacitatea de a nu lua în nume de rău.

Bani și carieră

Soarele poposește miercurea aceasta în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, semn că de la mijlocul acestei săptămâni începând ar fi de dorit să te concentrezi mai mult pe activitățile și inițiativele de perspectivă. Poți înregistra mari progrese în privina lor, deci încearcă să vezi care sunt oportunitățile pe care ți le-au pregătit astrele în următoarea perioadă.

Familie și cuplu

Cu Soarele în casa vieții sociale din horoscopul tău general, este de așteptat ca următoarele săptămâni să fie extrem de active pe acest plan. Cunoști oameni care îți împărtășesc idealurile și viziunile ori reușești să obții accesul în grupuri de persoane de la care ai multe de învățat. S-ar putea să îți legi o serie de relații foarte importante, care se vor dovedi a avea un efect puternic asupra ta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...