AstroFidelia English En 
Horoscop Fecioară

Horoscopul săptămânii viitoare Fecioară

Săptămâna 30 iulie - 5 august 2018

Fecioara

Sănătate

Atât începutul, cât și sfârșitul de săptămână scot la iveală faptul că, pe de-o parte, ți-ai dori să te regăsești mai des în centrul atenției, dar în același timp, vrei să-ți fie respectată intimitatea și limitele. Această contradicție interioară nu este tocmai ușor de suportat, dar dacă ești dispus/ă să faci ceva în această privință, începe prin a-ți reconsidera deschiderea față de cei din jurul tău.

Bani și carieră

Săptămâna debutează cu sarcini de serviciu care presupun să descoperi combinația perfectă de tehnici sau metode clasice și priceperea ori experiența pe care le-ai dobândit de-a lungul timpului. În zilele următoare, o eroare de comunicare între șefi și clienți poate afecta rezultatul muncii tale, motiv pentru care ți se recomandă să adresezi întrebări pertinente ambelor tabere.

Familie și cuplu

Ceea ce se întâmplă weekend-ul acesta între tine și partener nu-ți face deloc bine pe plan afectiv, iar dacă ție îți creează neplăceri, fii sigur că cel drag observă prin ce anume treci. E clar că unul dintre voi așteaptă să i se ofere mai mult decât este dispus să dea la rândul lui, fapt care generează o stare de tensiune evidentă între voi. AstroDex recomandă să discutați acest aspect!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...