AstroDex

Horoscop Leu


Horoscopul săptămânii viitoare Leu

Săptămâna 2-8 martie 2020

Leu

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei. Din acest motiv, se recomandă ca, la mijlocul săptămânii, să eviți mediile în care circulă energii negative. S-ar putea să fii afectat(ă) de vibrația mai puțin pozitivă a celor din jur mai ușor și mai repede decât de obicei.

Bani și carieră

Mercur revine miercuri în casa relaționării din horoscopul tău general, urmând ca joi să își facă apariția Venus în casa carierei. Așa se face că te descurci bine în a-ți gestiona treburile la serviciu și a comunica cu superiorii, dar s-ar putea să îți vină destul de greu să te înțelegi cu anumiți colegi de muncă, clienți sau colaboratori. Asigură-te că investești mai multă energie în acea direcție.

Familie și cuplu

Același Mercur retrograd își face simțită influența și în relația cu persoana iubită, în sensul că crește riscul disensiunilor în raport cu cel drag. Pe fondul tranzitului său, există posibilitatea să apară discuții în contradictoriu iscate din nimic. Dacă ți se pare că nu ai înțeles ceva ori că s-au strecurat confuzii, cere lămuriri suplimentare și nu te lansa prea repede în acuze și reproșuri.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Daca doriti sa aduceti ajustari unor idei si concepte sau aveti nevoie de timp pentru o mai buna documentare, profitati de momentele in care Mercur se afla intr-un semn mobil (Fecioara, Gemeni, Sagetator, Pesti).