AstroDex

Horoscop Săgetător


Horoscopul săptămânii viitoare Săgetător

Săptămâna 2-8 martie 2020

Sagetator

Sănătate

Venus ajunge joia aceasta în casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să îți îmbuntătățești nivelul de energie în perioada următoare. Dar ține cont de faptul că este nevoie de o rutină mai atentă pentru ca diferența să se vadă. Gândește-te ce ajustări ar fi cel mai indicat să aduci la nivelul stilului de viață și alimentație pentru a avea parte de mai multă vitalitate.

Bani și carieră

Aceeași Venus își face simțită influența și în plan profesional, acolo unde te ajută să te înțelegi mai bine cu colegii de muncă întrucât armonizează atmosfera de la birou. Pe de altă parte, tinde să te facă mai refractară la tehnici noi de muncă sau alte metode de lucru care nu îți sunt familiare. Dar până la urmă, este vorba despre o tendință pe care o poți vedea și corecta la timp.

Familie și cuplu

Felul în care comunici este destul de greu de înțeles începând cu miercurea aceasta, atunci când Mercur revine în casa aferentă din horoscopul tău general. Așadar, dacă te gândești să deschizi unele subiecte serioase cu cineva din familie în a doua parte a săptămânii, vezi ca nu cumva să fii înțeles(asă) greșit. S-ar putea să îți saboteze planul un gest sau o vorbă la nervi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...