AstroDex

Horoscop Vărsător


Horoscopul săptămânii viitoare Vărsător

Săptămâna 18-24 noiembrie 2019

Varsator

Sănătate

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, la mijlocul acestei săptămâni, s-ar putea să ai parte de evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să genereze unele schimbări de optică destul de importante. Asigură-te că vei învăța ceva important pentru viitorul tău de pe urma acestor experiențe.

Bani și carieră

Marte intră marți în casa carierei din horoscopul tău general, iar Mercur își reia miercuri mersul direct prin același sector, indiciu cum că te înțelegi mai bine cu superiorii și că ascensiunea ta profesională s-ar putea derula mai repede decât până acum. Totuși, nu te gândi că nu vei mai avea parte de provocări. Ele nu vor înceta să apară, dar ai mai mult curaj în a da piept cu ele.

Familie și cuplu

Soarele poposește vineri în casa vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să faci o prioritate din acest sector al vieții tale. În acest fel, ai putea întâlni persoane care gândesc la fel cu tine și prin intermediul cărora ai putea afla de posibilități de evoluție extrem de importante pentru tine. Sfatul lor se poate dovedi foarte valoros pentru devenirea ta.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...