AstroDex

Horoscop Vărsător


Horoscopul săptămânii viitoare Vărsător

Săptămâna 1-7 iunie 2020

Varsator

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că weekend-ul acesta te-ar putea surprinde într-o dispoziție meditativă. Probabil că nu ai terminat de rumegat toate schimbările emoționale prin care ai trecut în această perioadă tulbure pe care o trăim cu toții, iar Luna vine în ajutorul tău, facilitându-ți procesele de introspecție.

Bani și carieră

Zilele de marți și miercuri par a fi cele mai intense la serviciu de săptămâna aceasta. În plus, pare că și responsabilitățile tale sunt mai mari, ceea ce ar putea să îți producă o senzație de presiune și mai mare decât de obicei. În orice caz, nu este vorba de niște provocări insurmontabile. Până la urmă, dacă dai dovadă de profesionalism, toate lucrurile se vor așeza în favoarea ta.

Familie și cuplu

Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce ajută la revitalizarea acestui sector după o perioadă destul de complicată din acest punct de vedere. Cu toate acestea, recomandăm să îți iei unele măsuri de precauție. Păstrează distanța recomandată de autorități și bucură-te precaut de revederea cu prietenii.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna în curs »»

Horoscopul săptămânii viitoare pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...