AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Balanta

Sănătate

Lunea și marțea aceasta, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să nu îți lipsească nivelul de energie de care ai nevoie pentru a face față agendei tale de la începutul acestei săptămâni. Indicat ar fi totuși să te îngrijești de forțele tale pentru că se întrevăd provocări în viața personală și profesională și în zilele care urmează.

Bani și carieră

Înarmează-te cu multă răbdare și autocontrol la serviciu lunea și marțea aceasta. Există posibilitatea să apară unele neînțelegeri sau răsturnări de situație la serviciu, conjuncturi care te pot face să te pierzi dacă nu rămâi stăpân(ă) pe tine însuți(ăți). Urmărește așadar să te adaptezi din mers la ceea ce apare pentru a evita ca circumstanțele să se complice și mai mult pe viitor.

Familie și cuplu

În plan sentimental, lucrurile par să meargă bine săptămâna aceasta. Petreci destul de mult timp cu partenerul în zilele care urmează, dar mai ales în intervalul cuprins între marți și sâmbătă, semn că agenda voastră concide în multe privințe în acea perioadă. Indiferent dacă doar vă ocupați împreună de chestiuni casnice sau aveți timp să faceți și altceva, cert este că vă va prinde bine.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.01.2020 - 20:00
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 17:19
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 19:42 - 20:53
Detalii oră planetară