AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 15-21 octombrie 2018

Balanta

Sănătate

Mijlocul de săptămână, mai precis zilele de miercuri și joi, te-ar putea găsi într-o dispoziție ciudată, pe care pari să nu ți-o poți explica nici tu. Până nu se limpezesc cât de cât apele, nu se recomandă să mergi la medic sau să te tratezi de capul tău. Ar putea fi doar ceva trecător, deci nu te alarma prea tare. Este foarte posibil să nu fie vorba de ceva grav ori de natură cronică.

Bani și carieră

S-ar putea să-ți vină greu să te concentrezi pe ceea ce ai de făcut la serviciu miercuri și joi, fapt pentru care poți face greșeli ori ai nevoie de mai mult timp decât de obicei pentru a-ți îndeplini sarcinile. Joi se arată mici noroace de bani, deci dacă ai parte de oportunități de a-ți suplimenta veniturile, nu sta mult pe gânduri și profită de ele de îndată ce apar. Nu-ți strică banii-n plus!

Familie și cuplu

Contextul astral al zilelor de luni și marți promite să anime atmosfera pe plan sentimental, dar riscul este destul de mare să ai parte de dragoste cu năbădăi. Nu-i nimic rău în asta dacă se păstrează totuși o limită. Climatul în cuplu s-ar putea tensiona într-un fel neplăcut totuși în weekend, deci dacă vrei să ai parte de un sfârșit de săptămână liniștit, înarmează-te cu răbdare!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Următoarea serie a cursurilor de astrologie şi numerologie începe în 19 octombrie 2018
Recomandari astrologice

Cand este Luna Noua, incepeti ceva nou in viata dumneavoastra! De asemenea, puteti incerca sa va lasati de fumat sau de alcool, in general de obiceiurile de care vreti sa scapati.