AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Balanta

Sănătate

Luna Plină de lunea aceasta se desăvârșește în casa opusă pe cercul zodiacal semnului nașterii tale, dar cu toate acestea îi vei simți influența în prima parte a acestei săptămâni. Ea îți conferă un imbold de energie nesperat, dar trebuie să ții cont de faptul că cresc și șansele ca energia să îți fie disipată destul de mult în tot felul de activități care nu au nicio finalizare.

Bani și carieră

Cu Luna Plină care se manifestă plenar în casa parteneriatelor, este de așteptat ca săptămâna aceasta să culegi roadele unor colaborări sau relații cu niște clienți stabilite destul de recent. Sau poate că se încununează eforturile depuse pentru a atrage unii colaboratori sau clienți foarte importanți. Ce-i sigur este că te așteaptă realizări în raport cu alte persoane pe parcursul săptămânii.

Familie și cuplu

Același eveniment astral aduce la climax starea relației tale cu partenerul, în sensul că dacă ați avut parte de tensiuni, ele ar putea să crească, iar dacă ați conlucrat în cadrul unui proiect comun, veți vedea primele progrese palpabile ale acestuia. Oricare ar fi situația, cert este că trebuie să fiți uniți și să formați o echipă puternică. În felul acesta, nicio provocare nu va fi prea mare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 18.10.2019 - 11:53
Răsărit Soare: 07:33
Apus Soare: 18:28
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 11:11 - 12:05
Detalii oră planetară