AstroDex
Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Balanta

Sănătate

Luna se mișcă lunea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii destul de critic(ă) cu tine însuți(ăți). Indicat ar fi să îți schimbi totuși atitudinea pentru că există riscul ca lucrurile să nu meargă neapărat în favoarea ta dacă nu faci corect distincția între o atitudine constructivă și una care te pregătește mai degrabă pentru dezamăgiri.

Bani și carieră

S-ar putea să se manifeste unele conflicte sau măcar tensiuni la locul de muncă lunea aceasta. În zilele de joi și vineri, pot apărea oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de a valorifica unele economii. Te bucuri de mult spor pe plan profesional vineri, motiv pentru care ar fi indicat să-ți lași sarcinile mai complicate pe acea zi lucrătoare din săptămână. Poți face progrese mari.

Familie și cuplu

Luna se mișcă prin semnul nașterii tale marți și miercuri, motiv pentru care s-ar putea să atragi mai mult atenția adiratorilor(oarelor). În cursul sau în preajma zilei de sâmbătă, pot apărea conflicte cu familia. Acestea s-ar putea datora faptului că tinzi să aduci acasă unele tensiuni de la serviciu sau atitudini pe care nu ar trebui să le transferi în acest domeniu al vieții tale.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...