Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 15-21 aprilie 2019

Balanta

Sănătate

Cum Luna Plină de vineri se manifestă plenar în casa vitalității tale, nu-i de mirare dacă te numeri printre zodiile care resimt cel mai puternic acest eveniment astral. Dat fiind că această lunație vine la pachet cu doze crescute de energie, poți risca să devii iritabil dacă nu le gestionezi cum se cuvine, direcționându-le către scopuri lucrative. O schimbare de look este binevenită!

Bani și carieră

Deși influența acestui eveniment astral se exercită cu precădere în plan personal, efectele se văd și la nivel profesional. Poți crede că asociații, clienții și colaboratorii nu-ți înțeleg viziunile sau chiar că sunt limitați ca perspectivă, fapt care ar putea face colaborarea cu aceștia mai dificilă decât în mod normal. Căutați să vă completați reciproc și nu să vă puneți bețe-n roate inutil.

Familie și cuplu

Efectele Lunii Pline de vineri se disting și în viața de cuplu unde partenerului îi vine mai greu decât de obicei să-ți cuprindă cu mintea felul de a fi. Poate că acesta e unul din acele momente în care vi se pare că n-aveți nimic în comun, dar ar fi de dorit să-l luați drept o provocare și nu o piedică. Când faceți echipă, sunteți de neoprit, iar AstroDex ține să vă reamintească acest lucru.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...