AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 13-19 august 2018

Balanta

Sănătate

În intervalul de zile marți-joi este contraindicată începerea dietelor, programelor de întreținere corporală sau luarea angajamentului de a renunța la un viciu. Șansele sunt mari să nu te poți ține de aceste promisiuni făcute ție însuți pentru că nivelul tău de motivație nu este tocmai ridicat. În schimb, e recomandat să-ți aduni forțele, focalizându-ți atenția pe îndatoririle profesionale.

Bani și carieră

De marți până joi, s-ar putea să te lași dus de valul gândurilor, trăirilor și reveriilor și să ajungi în imposibilitatea de a te ține de agenda de muncă a acestor zile. Pentru că atenția ți-e distrasă mai ușor decât de obicei, s-ar putea să ratezi o parte din indicațiile și directivele șefilor. Astrele-ți solicită sectorul financiar sâmbătă și duminică, iar AstroDex recomandă să fii ceva mai strâns la pungă!

Familie și cuplu

Fie îndatoririle tale casnice și profesionale, fie cele care-i revin partenerului pot ajunge să-l copleșească joi sau vineri, probabil pentru că simte că nu-i mai acorzi la fel de multă atenție ori nu mai are el timp suficient pentru tine. În acest interval de zile, aveți posibilitatea de a vă demonstra unul altuia că sunteți într-adevăr o echipă și că puteți trece peste toate împreună.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Evitati sa va programati interventiile chirurgicale atunci cand este Luna Plina (plus cate o zi inainte si dupa)! Bineinteles, urgentele nu intra in discutie.