AstroDex
Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 19-25 august 2019

Balanta

Sănătate

Intrarea lui Venus în casa subconștientului din horoscopul tău general coincide cu faptul că, începând din a doua parte a acestei săptămâni, ești mai critic(ă) cu felul în care te afișezi în fața celorlalți. În felul acesta, s-ar putea să-ți impui unele standarde greu de atins și astfel să-ți cultivi o stare emoțională destul de fragilă și ușor inflamabilă. Caută să fii ceva mai realist(ă).

Bani și carieră

Zilele de luni și marți sunt propice întrevederilor profesionale și negocierilor, cu atât mai mult dacă vizează debutul unor colaborări sau unele adiții valoroase la portofoliul tău de clienți. În următoarele două zile, ați putea discuta mai pe îndelete aspectul financiar al acestor parteneriate, mai ales dacă aceste discuții nu au ajuns la vreo concluzie satisfăcătoare în zilele de dinainte.

Familie și cuplu

Tot în primele două zile ale săptămânii se recomandă să acorzi mai multă atenție partenerului. Arată-te mai interesat(ă) să-i afli doleanțele și nevoile și discută și tu deschis despre ceea ce vrei de la el/ea și cum anume ți-ar putea satisface unele necesități importante. S-ar putea să constatați că nu aveți nevoie decât de mai multă înțelegere și ascultare din partea celuilalt.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...