AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Balanta

Sănătate

Venus ajunge vinerea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să traversezi mai ușor această perioadă învolburată. Profiți de timpul pe care îl ai la dispoziție pentru a citi, de plăcere dar și din domeniul tău de activitate, explorezi cursuri virtuale și faci călătorii digitale pe tărâmuri și în muzee care îți hrănesc spiritul și intelectul.

Bani și carieră

În zilele de marți și miercuri, Luna traversează casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, prilej numai bun să te concentrezi asupra lor în prima parte a acestei săptămâni. Vezi cum anume au fost afectate de contextul actual și încearcă să găsești cele mai bune metode prin care să gestionezi eventualele pierderi sau posibilii pași înapoi care au avut loc din motive obiective.

Familie și cuplu

Marte poposește luni în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, readucând pasiunea în viața ta intimă și încurajându-te să explorezi mai mult preocupările copiilor. Așadar, săptămâna aceasta este una în care ar trebui să dedici mai mult din timpul tău celor dragi. Dacă nu ai încă pe cineva, dar simți că se înfiripă ceva, vezi cumva dacă nu este vorba doar de ceva trecător.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...