AstroFidelia English En 
Horoscop Balanţă

Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 18-24 februarie 2019

Balanta

Sănătate

Și în cazul tău Luna Plină de marți ocupă tot axa sănătății, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, poate readuce în peisaj boli mai vechi tratate superficial sau alte afecțiuni a căror vindecare ai lăsat-o în sarcina timpului și nu a medicului. Chiar și așa, poate fi destul de dificil să faci distincția între recidivă și simptome închipuite, deci fii atent la mesajele trimise de organism.

Bani și carieră

Efectele Lunii Pline de marți nu se fac simțite doar pe plan medical, ci și la nivel profesional. Planează riscul apariției unei harababuri totale la serviciu, motiv pentru care ți se recomandă să tratezi cu maximă seriozitate până și sarcinile de rutină. Dacă faci muncă de echipă și-ți rămâne timp la dispoziție, verifică și ce au lucrat colegii, mai ales dacă erorile lor te pot afecta și pe tine.

Familie și cuplu

Tu și partenerul creați impresia, cel puțin la începutul săptămânii, unui cuplu bine sudat și cu o viață socială de invidiat, dar adevărul este că momentele în doi nu mai sunt ce-au fost. N-ar strica să lucrați intens la acest aspect pe parcursul întregii săptămâni, astfel încât să evitați tensiunile în cuplu preconizate de astre către sfârșitul săptămânii. AstroDex garantează că veți avea toate ingredientele la îndemână.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...