AstroDex

Horoscop Balanţă


Horoscop săptămânal Balanţă

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Balanta

Sănătate

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni poate veni la pachet cu experiențe care vor schimba ceva la modul în care vezi tu cumva lucrurile. Așadar, așteaptă-te ca sistemul tău de referință să înregistreze unele schimbări destul de importante în zilele următoare.

Bani și carieră

Mercur poposește lunea aceasta în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că abilitățile tale de comunicare vor fi potențate de astre în următoarele săptămâni. Iată un prilej numai bun să programezi, din această zi încolo, ședințe importante sau negocieri care speri să se finalizeze în favoarea ta. Astrele te susțin în toate aceste activități pe care le întreprinzi.

Familie și cuplu

În cursul sau în jurul zilei de miercuri, ai putea resimți alăturarea lui Venus la Saturn în Capricorn, deci în casa familiei din horoscopul tău general. Atmosfera din acest sector ar putea fi destul de rece, dar este foarte important să nu confunzi seriozitatea și faptul că cei dragi sunt orientați către chestiuni palpabile cu distanța emoțională. Cele două nu sunt înrudite.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Daca aveti nevoie de idei noi, ingenioase si curajoase, asteptati ca Mercur sa treaca intr-un semn cardinal (Berbec, Balanta, Rac, Capricorn) pentru un plus de inspiratie.