AstroDex
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 19-25 august 2019

Capricorn

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății din horoscopul tău general, iar cum membrele superioare sunt punctul tău slab, există riscul unor mici accidentări în ultima parte a săptămânii. Există așadar posibilitatea ca, din neatenție, să-ți produci răni care îi creează ușoare neplăceri în acest weekend. Caută să fii mai atent(ă) când manevrezi obiecte contondente.

Bani și carieră

În cursul sau în jurul zilei de miercuri, se arată un moment bun să discuți posibilități de investiție cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Iată o posibilitate bună să vă valorificați economiile pe care ați reușit să le realizați în ultima vreme. Vineri și sâmbătă, dacă lucrezi, te bucuri de un randament crescut, numai bun cât să furi startul la începutul săptămânii viitoare.

Familie și cuplu

Timpul liber de care dispui luni și marți ar trebui să-l dedici familiei, în special celei de origine. Poate reușești să te întâlnești cu ei în cadrul unei mese extinse la care participă mai multe rude apropiate. În următoarele două zile, concentrează-te mai mult pe relația cu persoana iubită și cu copiii. Gândiți-vă la o modalitate prin care puteți face ceva care vă aduce o deosebită plăcere tuturor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...