AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 15-21 octombrie 2018

Capricorn

Sănătate

S-ar putea ca ziua de luni să nu te prindă-n cele mai bune toane, ba chiar destul de șifonat/ă, mai-mai să crezi că te-a deocheat cineva. Evident, toate aceste lucruri au loc doar în mintea ta, cel mai probabil pentru că tinzi să răstălmăcești vorbele celorlalți sau să-ți faci tot felul de scenarii, care mai de care mai îndepărtate de realitate. Este-n puterea ta să-ți muți gândurile în altă direcție.

Bani și carieră

Financiar, pare că stai bine, cel puțin în primele două zile ale săptămânii, dar evită să investești în proiecte de viitor care nu sunt fezabile. Miercuri și joi, ai putea avea parte de mai mult contact cu oamenii, prilej numai bun să-ți scoți la înaintare abilitățile de comunicare și socializare. Cu toate acestea, nu lua lucrurile prea personal și evită să interpretezi ceea ce ți se spune.

Familie și cuplu

Lipsa de comunicare sau comunicarea deficitară cu rudele apropiate te-ar putea face să-ți creezi o opinie despre ele care să nu fie deloc conformă cu realitatea. Cere lămuriri suplimentare dacă este nevoie ca să nu cazi în această capcană. Dacă-ți petreci weekend-ul cu familia de origine, află că se anunță unul plin de scântei. Depinde de tine dacă va fi doar o flamă sau are loc un incendiu.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...