AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 18-24 martie 2019

Capricorn

Sănătate

În mod normal, ești scurt și la obiect, dar chiar dacă ai o idee clară despre ceea ce vrei să le transmiți celorlalți miercurea și joia aceasta, s-ar putea ca felul în care-ți verbalizezi viziunile să nu reflecte întocmai ceea ce gândești, motiv pentru care ajungi să te judeci mult prea aspru pe tine însuți. AstroDex recomandă să fii ceva mai blând în ceea ce te privește.

Bani și carieră

Luna Plină de joi creează o punte de legătură între casa carierei și cea a familiei din horoscopul tău general, influența acestei lunații simțindu-se cu precădere în primul dintre sectoarele mai sus menționate. Acum este momentul să faci pace cu șefii, iar dacă te afli într-o poziție de autoritate la muncă, să te arăți mai deschis la doleanțele și nemulțumirile angajaților.

Familie și cuplu

Chiar dacă accentul acestui eveniment astral cade pe sectorul profesional, nu înseamnă că cel familial se lasă mai prejos. Luna Plină de joi se alătură celorlalte două planete aflate în această casă, motiv pentru care este de așteptat să te simți acasă ca și cum ai sta pe un butoi cu pulbere gata să explodeze. Cu bunăvoință, poți dezamorsa bomba înainte să se declanșeze!

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...