AstroDex

Horoscop Capricorn


Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Capricorn

Sănătate

Mercur poposește lunea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele săptămâni, ar putea apărea situații în care ies la iveală temeri și prejudecăți pe care nu vrei să admiți că le ai. Încearcă să te ocupi de ele mai îndeaproape în această perioadă pentru a evita situațiile în care preiau controlul în locul tău.

Bani și carieră

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa muncii din horoscopul tău general, indiciu cum că, cel puțin în a doua parte a săptămânii, programul de la locul de muncă ar putea fi destul de aglomerat și solicitant. Întrucât vei avea de jonglat cu mai multe activități în același timp, este foarte important să îți ordonezi cu foarte mare atenție activitățile și să nu te încurci în ele.

Familie și cuplu

În cursul sau în preajma zilei de miercuri, Venus și Saturn își dau mâna în semnul nașterii tale, potențându-ți șarmul și carisma cu care te-au înzestrat astrele. În felul acesta, nu duci lipsă de atenție din partea admiratorilor(oarelor), chiar și dacă ești implicat(ă) într-o relație. În cazul în care ai deja pe cineva, străduiește-te să nu îi dai motive de îngrijorare și caută să-l recucerești pe partener.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...