AstroFidelia English En 
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 10-16 decembrie 2018

Capricorn

Sănătate

Gândul îți fuge în toate părtile weekendul acesta, dar mai ales vineri, fapt care riscă să te transforme, temporar ce-i drept, într-un impiedicat și un neîndemânatic, stare de a fi cu care nu șeti deloc obisnuit. Deși nu-i tocmai usor să-ți controlezi fluxul ideilor, încearcă să fii prezent în acele situatții care presupun atenție, printre care se numără și trecerea străzii, spre exemplu.

Bani și carieră

La mijlocul săptămânii, proiectele avute pe rol în asociere cu alte persoane sau planurile tale de viitor necesită o investiție de bani, timp și energie ceva mai mare decât de obicei, de unde și riscul de a intui mai greu felul în care ar fi cel mai bine să gestionezi aceste resurse. Dacă reușești să găsești rețeta perfectă, AstroDex preconizează că primele progrese o să se înregistreze chiar joi.

Familie și cuplu

Dacă la muncă reușești să echilibrezi lucrurile chiar și atunci când nimic nu mai părea să aducă situația pe linia de plutire, acasă întâmpini ceva mai multe dificultăți în înlăturarea acestor piedici, cel putin la începutul săptămânii. Nu aborda subiecte delicate ori de maximă importanță cu rudele la sfârșitul săptămânii, dar în special vineri. S-ar putea să ai așteptări nerealiste de la ei.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

$"Înţeleptul îşi conduce steaua,$ignorantul este condus de ea."$$$Învaţă ştiinţa astrelor!

Actuala serie a cursurilor de astrologie şi numerologie a început în 7 decembrie. Se mai pot face înscrieri până vineri 14 decembrie.
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)