AstroDex
Horoscop Capricorn

Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Capricorn

Sănătate

Sâmbătă și duminică, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce poate aduce la suprafață unele prejudecăți pe care nici nu tu nu știai că le ai. Încearcă să faci în așa fel încât să le înțelegi pentru a le putea combate. S-ar putea să te privezi pe unele oportunități de dezvoltare personală, de a învăța lucruri, dacă lași preconcepțiile să-ți ghideze viziunea.

Bani și carieră

La serviciu, ziua de luni ar putea fi destul de aglomerată și plină de provocări, deci caută să te înarmezi cu stăpânire de sine. Vestea bună este că acestea ți-ar putea aduce marți și miercuri oportunități de afirmare la locul de muncă. În schimb, joi și vineri, caută să te concentrezi pe proiectele de grup și strategiile pe termen lung. Ai noroc în atragerea de sponsori și mentori.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se plimbă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să te întâlnești cu ei, mai ales dacă nu v-ați văzut de mult. Vineri și duminică, te bucuri de momente frumoase în compania partenerului, în ciuda inerentelor diferențe de mentalitate în ceea ce privește anumite lucruri. Șterge-le cu buretele și apreciază doar ceea ce vă aduce mai aproape.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...