AstroDex

Horoscop Capricorn


Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Capricorn

Sănătate

În principiu, ești într-o formă bună săptămâna aceasta, dar s-ar putea ca zilele de luni și marți să te surprindă cu unele vești nu tocmai bune. În felul acesta, există posibilitatea ca starea ta de spirit să aibă de suferit. Pentru a evita astfel de scenarii, trebuie să te asiguri că eviți să pui la suflect anumite lucruri. Și că stai departe de genul de persoane care te pot afecta puternic.

Bani și carieră

Felul în care te exprimi și interacționezi cu ceilalți la începutul acestui săptămâni poate fi unul de succes, care îți permite să pui bazele unor legături destul de puternice. Există însă riscul ca lucrurile să nu meargă prea bine dacă ții anumite lucruri secret sau eviți să vorbești atunci când ar fi cazul să fii sincer(ă) cu părerile tale. Analizează situațiile și vezi ce ar fi de făcut.

Familie și cuplu

Sâmbăta aceasta ar fi indicat să îți faci mai mult timp pentru cei dragi, dar mai ales pentru partener și copii. În cazul în care ai deja alte planuri pentru această zi din weekend, ține cont că mai ai la dispoziție ziua de duminică. Gândește-te la o activitate de sfârșit de săptămână care v-ar putea aduce mai aproape, mai ales dacă ați experimentat o perioadă de distanțare emoțională.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...