AstroDex

Horoscop Capricorn


Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Capricorn

Sănătate

Cu Venus în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, este de înțeles dacă săptămâna aceasta dedici mai mult timp informării cu privire la cele mai bune măsuri de prevenție împotriva amenințărilor care pândesc la orice colț în această perioadă. Important este să îți iei datele de la surse de încredere, oficiale, astfel încât să nu te alegi cu și să nu semeni panică la rândul tău.

Bani și carieră

Dar casa în care ajunge Venus în această vineri mai este asociată și muncii, iar luni poposește și Marte în casa banilor, semn că nu te lași din punct de vedere profesional. Dai dovadă de un randament destul de ridicat și urmărești orice posibilitate de a câștiga în plus ori de a-ți valorifica economiile. Acest lucru te ajută să îți faci provizii financiare și mai mari care îți oferă senzația de stabilitate.

Familie și cuplu

Nu ești cea mai extrovertită persoană din lume, dar la începutul și la finele acestei săptămâni s-ar putea să duci dorul vieții sociale așa cum era înainte să apară actualele circumstanțe la nivel național. Important este să nu ții cu dinții de ceea ce a fost, ci să te adaptezi vremurilor pe care le trăim. Viața ta socială nu trebuie să înceteze, ci trebuie să o conduci către un alt nivel.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...