AstroDex

Horoscop Capricorn


Horoscop săptămânal Capricorn

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Capricorn

Sănătate

Joi și vineri, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care ar fi indicat ca la mijlocul acestei săptămâni să ai mai multă grijă de nevoile organismului tău. Starea de surescitare mentală continuă cu care te alegi de la serviciu poate ajunge să te obosească foarte mult și chiar să îți fie destul de greu să adormi sau să te relaxezi vreun pic.

Bani și carieră

Luna Plină de lunea aceasta se manifestă plenar în casa opusă pe cercul zodiacal celei a carierei, dar energia sa se va face totuși simțită și în plan profesional. Așa se face că prima parte a acestei săptămâni ar putea fi destul de aglomerată și solicitantă, deci încearcă să nu te aglomerezi pe ultimele zile lucrătoare. În caz contrar, s-ar putea să intri în criză de timp.

Familie și cuplu

Același eveniment astral își exercită influența cu precădere pe plan familial, acolo unde îți semnalează nevoia de schimbare de atitudine în raport cu cei dragi. În caz contrar, există riscul să apară tensiuni între tine și apropiați, cu atât mai mult dacă acorzi o mai mare atenție carierei în această perioadă. Încearcă să vezi care sunt nemulțumirile lor și ce poți face în privința lor.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...