AstroDex
Horoscop Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Fecioara

Sănătate

Luna se mișcă prin semnul nașterii tale lunea aceasta, mutându-se apoi repede în cel al Balanței. Dar cu toate acestea, stă suficient de mult în zodia ta încât să-ți confere un imbold de energie și prospețime pentru a te începe săptămâna așa cum se cuvine. Ai încredere în tine însuți(ăți), suficientă vitalitate pentru a face față provocărilor și a-ți depăși cu totul limitele (auto)impuse.

Bani și carieră

Marți și miercuri, s-ar putea ca chestiunile financiare să joace un rol important pe agenda zilei tale. Nu-i de mirare că s-ar putea să apară unele oportunități de suplimentare a veniturilor și/ sau de a face economii ori de a le investi. În cazul în care vrei să atragi vreun sponsor sau să pui pe picioare un proiect de grup, programează-ți activitățile și întâlnirile de profil în această vineri.

Familie și cuplu

Zilele de vineri și duminică îți oferă ție și partenerului prilejul de a pune pe tapet unele strategii de viitor pe care le-ați întors pe toate părțile și în privința cărora nu ați luat încă o decizie. Se prea poate totuși să apară unele motive de tensiune între voi la finanul săptămânii, atunci când există riscul să te nemulțumească sau să nu îi convină felul în care ai manageriat treburi casnice.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...