AstroDex

Horoscop Fecioară


Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Fecioara

Sănătate

Astrele nu par prea interesate de acest domeniu al vieții tale în această săptămână, dar trebuie să ții cont de faptul că acolo unde este un nivel ridicat de liber arbitru, nu te poți învinovăți decât pe tine dacă lucrurile nu merg tocmai bine. Încearcă așadar să îți gestionezi energia cu multă atenție, pentru că te așteaptă o săptămână destul de aglomerată, în care trebuie să performezi la înălțime.

Bani și carieră

Luna Plină de lunea aceasta se desăvârșește în casa banilor și a bunurilor pe care le-ai câștigat și/ sau de care dispui cu partenerul de viață și/ sau afaceri. Pe fondul acestui eveniment astral, este de așteptat să apară cheltuieli și câștiguri deopotrivă, iar dacă primul scenariu este cel care se materializează, înseamnă că trebuie să creionați strategii mai lucrative pe viitor.

Familie și cuplu

În cazul în care intenționezi să ieși cu cineva special, zilele de weekend sunt cele în care astrele garantează succesul unei prime întâlniri. S-ar putea să nu dureze mult până când va apărea oportunitatea să vă vedeți din nou. Sâmbătă și duminică, încearcă totuși să îți faci timp și pentru prieteni, mai ales dacă au insistat de multă vreme să vă faceți cu toții timp să vă întâlniți.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...