AstroDex
Horoscop Fecioară

Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 19-25 august 2019

Fecioara

Sănătate

Venus poposește miercuri în semnul nașterii tale, iar pe lângă faptul că-ți potențează șarmul și carisma, te ajută, de asemenea, să-ți regăsești încrederea de sine și să privești viața cu alți ochi. De menționat este și faptul că acum se creează o perioadă numai bună pentru a face schimbări în ceea ce privește look-ul. O garderobă înnoită sau o frizură nouă îți conferă un alt suflu.

Bani și carieră

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa banilor și a bunurilor dobândite și/ sau deținute alături de partenerul de viață și/ sau de afaceri. Iată un prilej bun să vă gândiți la modalități de investiție a economiilor pe care le-ați realizat până acum. În următoarele două zile, așteaptă-te la delegații sau drumuri pe la instituțiile statului. Vineri și/ sau sâmbătă, se arată oportunități de afirmare.

Familie și cuplu

Grație aceleiași Venus, s-ar putea să constați că ai mai multă încredere când vine vorba să abordezi persoane interesante pe care ai vrea să le cunoști mai bine. Chiar și dacă ești implicat(ă) într-o relație te vei bucura de efectele acestui tranzit: partenerul observă o schimbare în bine în tonusul tău, ceea ce îi permite să observe o altă fațetă a personalității tale. Fii natural(ă).

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...