AstroDex

Horoscop Fecioară


Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Fecioara

Sănătate

În intervalul cuprins între zilele de joi și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general. Acest tranzit, care coincide cu majoritatea zilelor de weekend, ar putea face destul de dificil(ă) pentru tine procesarea lor. Mai exact, s-ar putea să îți lipsească viața socială, cu toate că ești genul de persoană care nu tolerează tocmai greu această perioadă.

Bani și carieră

Marte ajunge lunea aceasta în casa muncii din astrograma ta solară, iar vineri își face apariția în sectorul profesional Venus. Cele două planete își dau mâna și îți conferă săptămâna aceasta mult spor și randament în tot ceea ce decizi să întreprinzi pe plan profesional. În plus, faptul că te deschid la nou te ajută să descoperi mijloace prin care poți să îți faci treaba la standardele obișnuite.

Familie și cuplu

În cursul sau în jurul zilei de marți, există riscul să stai pe un butoi cu pulbere pe plan sentimental. Mocnesc motive de supărare între tine și partener și/sau copii, iar faptul că ai evitat să le pui pe tapet atunci când ar fi trebuit a condus la exacerbarea problemelor deja existente. Nu este timpul pierdut încă, deci caută să profiți de timpul mai mult pe care îl petreci cu ei acum.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Actiunile si proiectele noi au mai mari sanse de reusita, daca sunt incepute atunci cand Luna este in crestere.