AstroDex

Horoscop Fecioară


Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Fecioara

Sănătate

Cu excepția zilei de duminică, atunci când luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general, această săptămână nu este una în care ar trebui să te preocupe mai mult decât de obicei acest sector de viață. Ești o persoană care oricum are grijă de sănătatea sa, dar trebuie să mai vezi din când în când și de mentalul tău. Încearcă să nu aștepți confirmare din exterior.

Bani și carieră

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că nu îți vor lipsi oportunitățile de a te face remarcat la serviciu în a doua parte a acestei săptămâni. Dacă vrei într-adevăr să faci o impresie bună, etalează-ți cunoștințele și ai mai multă grijă la felul în care comunici. În felul acesta, vei atrage oameni valoroși de partea ta.

Familie și cuplu

Cu Mercur începând de luni în casa familiei din horoscopul tău general, se deschide o perioadă în care dai dovadă de mai multă implicare pe acest plan. Te interesează sincer care sunt nevoile și dorințele celor dragi, iar acest lucru se vede din faptul că dai dovadă de ascultare activă și ții cont de părerile lor. Lucrează mai mult și la a le accepta acele tabieturi pe care nu le înțelegi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 14.12.2019 - 22:58
Răsărit Soare: 07:41
Apus Soare: 16:38
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 22:54 - 00:09
Detalii oră planetară