AstroDex

Horoscop Fecioară


Horoscop săptămânal Fecioară

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Fecioara

Sănătate

Unele chestiuni care țin de relația cu partenerul sau anumite capcane întinse de concurență te aduc lunea sau marțea aceasta la limita răbdării. Ești o persoană liniștită de fel, dar când se întâmplă să te calce cineva pe bătături, pur și simplu îți pierzi cumpătul. În astfel de situații, pe de altă parte, este nevoie să îți păstrezi calmul, acționând cu mult tact și cu diplomație.

Bani și carieră

Parteneriatele sau oportunitățile de colaborare constituie o prioritate pentru tine în această săptămână. Concentrează-te așadar pe dezvoltarea relațiilor deja existente pe acest plan și gândește-te ce poți face pentru a stabili alte contacte cu potențial în plan profesional. Vor exista multe posibilități în această direcție în zilele care urmează și trebuie doar să le reperezi la timp.

Familie și cuplu

Lunea și marțea aceasta ar putea interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită. Acestea s-ar putea datora unor chestiuni domestice, locative sau casnice în privința cărora tu și partenerul nu reușiți să ajungeți la un consens. Ar fi nevoie să lăsați orgoliile deoparte înainte de a încerca să vă conectați pe aceeași frecvență. Altfel, riscă să se ajungă la conflicte destul de aprinse.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...