AstroDex

Horoscop Leu


Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Leu

Sănătate

Pe fondul Lunii Pline de lunea aceasta care se manifestă plenar în casa filozofiei tale de viață, îți regăsești curajul și spiritul de inițiativă necesare pentru a face schimbări de substanță în felul în care vezi lucrurile și acționezi în situații-limită. Nu ți-este teamă de noi începuturi, iar o astfel de atitutudine nu poate decât să îți aducă o serie de beneficii foarte importante.

Bani și carieră

Același eveniment astral te poate face însă destul de combativ(ă) în comunicare, ceea ce te împiedică uneori să vezi care este limita între conflict și dezbatere. Așadar, nu sunt recomandate în această săptămână negocierile, tratativele în vederea stabilirii unor colaborări sau parteneriate sau întrevederile cu potențiali clienți. Dacă nu le poți evita, ai mare grijă cum comunici.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se plimbă prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, prilej numai bun să îți faci mai mult timp pentru prieteni. Ieșind cu ei după programul de la serviciu, poți cunoaște persoane noi care se vor dovedi a fi un suflu de aer proaspăt în viața ta. Prin intermediul lor, capeți inspirație în privința unor idealuri și viziuni mai vechi la care ai renunțat temporar.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 18.10.2019 - 11:53
Răsărit Soare: 07:33
Apus Soare: 18:28
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Jupiter: 11:11 - 12:05
Detalii oră planetară