AstroDex
Horoscop Leu

Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Leu

Sănătate

În cursul zilei de duminică, s-ar putea să fii destul de jos cu energia. Nu prea ai poftă de nimic, ești destul de vlăguit(ă) și parcă n-ai vrea decât să dormi. Nu-i exclus să existe și o componentă emoțională acolo care își pune amprenta pe modul în care te simți la nivel fizic. Oricare este situația, urmărește să contramandezi anumite planuri, cu promisiunea că le vei onora curând.

Bani și carieră

Unele chestiuni financiare nu neapărat foarte importante ar putea constitui un subiect important pe agenda zilei de luni. În zilele de marți și miercuri, abilitățile tale de comunicare sunt potențate, ceea ce te ajută să te remarci în ședințe, audiențe sau la negocieri. Dacă lucrezi în ultima zi din săptămână, s-ar putea ca sarcinile de la serviciu să-ți dea mai bătăi de cap duminică.

Familie și cuplu

Nu dispui de prea mult timp pentru tine lunea aceasta, dar cu toate acestea, s-ar putea ca cei dragi să își dorească să stea mai mult cu tine. În același timp, s-ar putea să-ți fi făcut unele planuri cu prietenii și n-ai prea vrea să le anulezi. Vestea bună este însă că, joi și vineri, astrele favorizează întâlnirile și vizitele pe la rudele apropiate. Ele îți vor oferi sfaturi bune despre ce să faci în astfel de situații.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...