AstroDex

Horoscop Leu


Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Leu

Sănătate

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, făcându-te mai puțin rezistent(ă) la stres decât în mod normal. Ar fi de dorit să încerci să dai dovadă de mai puțină implicare emoțională în aceste zile pentru că ea riscă să te aducă în punctul de a resimți la nivel fizic impactul emoțiilor. Caută așadar să iei puțină distanță dacă ți se pare prea mult.

Bani și carieră

Tot în acele zile se prefigurează și un program mai plin la locul de muncă, motiv pentru care s-ar putea să resimți mai puternic decât de obicei oboseala. Este foarte important ca, în aceste zile, să apelezi la rezervele de energie și automotivație. În felul acesta, nu vei nevoit(ă) să lași pe săptămâna viitoare, când deja agenda ta este plină, alte activități restante din aceste zile.

Familie și cuplu

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa vieții sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care este de dorit să îți faci timp pentru prieteni, cel puțin în a doua parte a acestei săptămâni. Prin intermediul lor, s-ar putea să cunoști alte persoane care gândesc similar ție și care îți împărtășesc viziunile și idealurile. Venirea lor în viața ta va avea un impact destul de mare.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...