AstroDex

Horoscop Leu


Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Leu

Sănătate

În zilele de marți și miercuri, Luna traversează casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se întrevede că la mijlocul acestei săptămâni nivelul tău de sensibilitate va fi mai ridicat decât de obicei. În consecință, există posibilitatea să te lezezi foarte ușor ori să interpretezi greșit anumite vorbe sau gesturi. Încearcă să le treci prin filtrul rațiunii înainte.

Bani și carieră

Marte ajunge luni în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, iar Venus își face apariția vineri în casa proiectelor de grup și a planurilor de viitor. Chiar dacă această perioadă pe care o trăim nu este una favorabilă întâlnirilor de afaceri, poți lega relații cu potențial lucrativ foarte mare prin alte mijloace. Trebuie doar să fii deschis(ă) la alte metode de a conlucra cu ceilalți.

Familie și cuplu

În plan social și sentimental, aceleași planete te fac extrem de activ(ă), deși s-ar putea să nu te vezi prea mult cu prietenii. În raport cu partener, te bucuri de timp de calitate, ceea ce (re)pune pe o pistă bună relația voastră. Acum este momentul să vă (re)descoperiți și să aduceți din nou spontaneitatea în cuplu. În felul acesta, veți reuși să ajungeți la un nivel superior pe acest plan.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...