AstroDex

Horoscop Leu


Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Leu

Sănătate

Luna se plimbă lunea și marțea aceasta prin casa emoțiilor din horoscopul tău general, semn că începutul acestei săptămâni ar putea fi presărat cu evenimente care ar putea avea un impact destul de puternic asupra stabilității universului tău interior. Nu este exclus, de asemenea, ca unele dintre aceste situații să aibă de-a face într-o anumită măsură cu anumite relații din viața ta.

Bani și carieră

În prima parte a săptămânii, concentrează-te pe relațiile cu cei cu care derulezi activități profesionale, cu atât mai mult dacă apar oportunități de investiție la care ar fi bine dacă ați reuși să contribuiți cu toții. De miercuri încolo, ai putea rezolva repede și cu mai puține eforturi decât ai preconizat unele treburi de ordin birocratic în vederea eliberării unor documente necesare.

Familie și cuplu

Relația cu persoana iubită decurge anevoios în primele două zile ale acestei săptămâni, atunci când există riscul să apară unele suspiciuni cu privire la tine sau la comportamentul celui drag. S-ar putea totuși să nu fie altceva decât produsul unei neînțelegeri sau al faptului că tu sau partenerul v-ați lăsat pradă geloziei și posesivității. Încercați să lucrați la capitolul "încredere".

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...


Orele planetare
AstroDex
Azi: 27.01.2020 - 20:00
Răsărit Soare: 07:37
Apus Soare: 17:19
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Luna: 19:42 - 20:53
Detalii oră planetară