AstroDex
Horoscop Leu

Horoscop săptămânal Leu

Săptămâna 19-25 august 2019

Leu

Sănătate

Cu excepția zilei de duminică, atunci când Luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general, nu ai motive de îngrijorare cu privire la tonusul tău mental sau nivelul de energie de care te bucuri în această săptămână. Dar în ultima zi din săptămână se manifestă o hipersensibilitate care te poate face să exagerezi în legătură cu anumite privințe. Caută să nu acționezi sub impuls.

Bani și carieră

Venus pătrunde miercuri în casa banilor și a bunurilor dobândite prin munca proprie, semn că începând cu a doua parte a săptămânii te întâlnești cu mai multe oportunități de a face profituri, fie la serviciu, fie pe plan extraprofesional. Caută așadar să profiți de ele de îndată ce apar și nu uita să pui o parte din câștiguri deoparte, mai ales dacă te așteaptă perioada de concediu.

Familie și cuplu

Vineri și sâmbătă, Luna se plimbă prin casa prietenilor din horoscopul tău general, semn că în acest final de săptămână ai putea cunoaște persoane noi care ți-ar putea ajunge prieteni în scurt timp. Nu numai că rezonezi cu ei încă de la început, dar în același timp împărtășiți viziuni și idealuri la care țineți foarte mult. Căutați să vă inspirați unii pe ceilalți să evoluați.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...