AstroDex
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Scorpion

Sănătate

Marți și miercuri, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, scoând poate la iveală nemulțumiri legate de modul în care funcționează lucrurile actualmente în cuplu sau în raport cu ceilalți. Joi și vineri, ea se mută și tranzitează semnul nașterii tale, ceea ce te ajută să-ți redobândești buna dispoziție și să ai mai multă energie pentru ceea ce vrei să faci.

Bani și carieră

Săptămâna ar putea debuta, în cazul tău, cu unele cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. Profesional vorbind, astrele nu ne prea oferă detalii despre cum ți-ar putea merge săptămâna aceasta, dar merită menționat că, având Luna în semnul nașterii tale joi și vineri, s-ar putea să te descurci peste medie în ceea ce privește interacțiunile cu clienții, colaboratorii și partenerii.

Familie și cuplu

Zilele favorizate de astre pentru a petrece timp cu persoana iubită și/ sau copiii sunt cele de vineri și sâmbătă. Dacă ești încă single, ar putea apărea atunci unele oportunități de flirt și de a atrage atenția. S-ar putea să cunoști pe cineva special, care-ți va schimba cu totul starea de spirit. Îndrăznește să o abordezi și vezi în ce direcție merge lucrurile mai apoi. Poți fi surprins(ă).

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Din 7 in 7 ani (un sfert din ciclul lui Saturn), in viata fiecarui om se incheie o etapa importanta si incepe o alta. Daca va aflati la finele sau la inceputul unei astfel de etape, profitati de moment si luati cele mai intelepte decizii pentru viitorul dvs.!