AstroDex

Horoscop Scorpion


Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Scorpion

Sănătate

De miercuri până sâmbătă, cât Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, există posibilitatea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei. În acest interval, ți se poate întâmpla mai des decât de obicei să te pomenești cu o durere de cap dacă nu reușești să rezolvi la timp unele probleme de ordin profesional sau dacă apar alte motive de supărare în viața ta.

Bani și carieră

Cheltuielile s-ar putea ține ca scaiul de tine lunea și marțea aceasta. S-ar putea să faci destul de greu față tentațiilor sau obligațiilor care implică să scoți din buzunar sume destul de mari. În același timp însă, se găsesc suficiente metode să te temperezi cu succes la acest capitol. Rezumă-te la ce scrie pe lista de cumpărături și dacă este vorba de cadouri, ține cont că intenția contează.

Familie și cuplu

Nu este exclus ca aceste cheltuieli să aibă o legătură cu viața ta sentimentală ori cu planul personal în general. Este vorba poate de un cadou pe care vrei să îl faci celor dragi sau vrei să faci ceva pentru tine de care crezi că se vor bucura ei. Oricare este situația, ține cont de faptul că relația voastră nu se rezumă la astfel de lucruri. Vor veni și momentele în care poți face cheltuieli mai mari.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...