AstroDex

Horoscop Scorpion


Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Scorpion

Sănătate

Luna Plină de lunea aceasta se manifestă plenar tocmai în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, prilej numai bun să vezi de tine, mai ales dacă nu ai fost într-o starea prea bună în ultima perioadă. În caz contrar, s-ar putea să te confrunți cu migrene sau alte dureri localizate în același segment de corp, semn că ai lăsat prea mult stresul și presiunea să îți pună amprenta.

Bani și carieră

Același eveniment astral dinamizează lucrurile în plan profesional, semn că te așteaptă o săptămână sau o a doua jumătate a sa destul de agitată și aglomerată la serviciu. Oricât de multe ar fi lucrurile pe care se așteaptă să le duci la bun sfârșit, caută să nu pierzi controlul și dă dovadă de profesionalism. Prin echilibru mental și în agendă, poți face față oricărei provocări.

Familie și cuplu

Zilele de luni și duminică te surprind într-o dispoziție foarte bună, iar acest fapt se datorează cu precădere faptului că ai parte de o atmosferă armonioasă în raport cu persoana iubită și/ sau copiii. În cazul în care nu ai încă pe cineva, s-ar putea ca faptul că ai cunoscut pe ceinva special să te motiveze să devii cea mai bună versiune a ta. Te simți încurajat(ă) să mergi înainte cu încredere.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...