Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 22-28 aprilie 2019

Scorpion

Sănătate

Marțea aceasta, Soarele aderă la o conjuncție cu Uranus în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea ca migrenele și durerile de cap să facă parte din recuzita acestei zile. Caută să nu te implici prea mult emoțional în cele ce se ivesc la serviciu. Vei reuși să depășești mai ușor orice provocare dacă rămâi rațional(ă) în ciuda a toate ce se întâmplă acum.

Bani și carieră

S-ar putea ca lucrurile să nu meargă așa cum ți-ai propus la serviciu în a doua zi a acestei săptămâni. Acest lucru nu înseamnă neapărat că te așteaptă vești proate, ci că ar fi bine să te pregătești pentru orice. Gândește-te din ce direcție ar putea apărea provocări și pregătește-ți în linii mari un plan de acțiune. În felul acesta, rămâi fără prea mari eforturi în controlul situației.

Familie și cuplu

În intervalul vineri-duminică, Luna se mișcă prin casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să organizezi ceva special pentru tine și cei dragi ai tăi weekend-ul aceasta. Fie că este vorba de o masă cu cei dragi sau de o vizită la unul dintre ei, cert este că te bucuri de momente plăcute în compania lor. Poate n-ar strica să fie totuși mai dese decât pân-acum.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...