AstroFidelia English En 
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 18-24 februarie 2019

Scorpion

Sănătate

Înainte de a-ți suna prietenii pentru a organiza o ieșire sau o petrecere în weekend, ar trebui să știi că astrele ți-au făcut deja planuri. Ceea ce urmăresc ele pentru tine este să-ți aloci acest sfârșit de săptămână reîncărcării bateriilor. În caz contrar, aranjamentele sociale s-ar putea să stoarcă și ultima picătură de energie din tine, lăsându-te total descoperit săptămâna viitoare. Ia-o ușor!

Bani și carieră

Luna Plină de marți interconectează casa planurilor pe termen lung cu cea a celor cu bătaie scurtă, dar efectele acestei lunații se vor simți cu preponderență la nivelul proiectelor de viitor. În zilele următoare, e nevoie să le aduci ajustări, îmbunătățiri sau adăugiri, mai ales dacă în ultima lună au avut loc anumite schimbări care ar putea să se răsfrângă și asupra lor. Acordă atenție detaliilor!

Familie și cuplu

Agenda Lunii Pline de marți nu se încheie cu proiectele cu bătaie lungă, respectiv cu activitățile cu care-ți ocupi timpul liber, ci caută să te anunțe că viața ta sentimentală și socială nu sunt în echilibru. Poate n-ar trebui să ai pretenții mari de la prieteni dacă nici la tine în ogradă lucrurile nu se ridică la cele mai înalte standarde. AstroDex recomandă să te întrebi dacă te vezi în viitor înconjurat de aceiași oameni de acum.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...