AstroDex

Horoscop Scorpion


Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Scorpion

Sănătate

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în a doua parte a săptămânii, ar fi de dorit să fii mai atent(ă) la semnalele pe care ți le transmite propriul organism. Această conexiune mai profundă la nevoile corpului tău te poate ajuta să îți ajustezi stilul de viață și alimentație într-o manieră sustenabilă pentru tine.

Bani și carieră

Efectul acestui eveniment astral se face simțit și în plan profesional, acolo unde reușești să realizezi ceea ce urmărești și prin intermediul faptul că știi să comunici cu colegii de muncă într-o manieră care nu urmărește să scoate în evidență diferențele dintre voi, ci să le armonizeze. Totuși, s-ar putea să apară unele provocări și unele schimbări la agenda acestor zile.

Familie și cuplu

În cursul sau în preajma zilei de miercuri, ar putea apărea unele situații mai dificile în viața unor nativi(e) ai(le) acestui semn care au o relație mai dificilă cu anumite persoane apropiate sau care traversează o perioadă dificilă momentan în raport cu frații și/sau surorile. Este foarte important să te concentrezi și în acest caz pe ceea ce vă aduce mai aproape și nu pe ceea ce vă dezbină.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...