AstroDex

Horoscop Scorpion


Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Scorpion

Sănătate

Venus ajunge lunea aceasta într-una dintrele cele mai importante case asociate vieții de cuplu, iar rolul ei este acela de a te ajuta să îți ajustezi atitudinea în raport cu persoana iubită, dar mai ales în legătură cu complexitășile vieții de cuplu. Vezi dacă nu cumva ai tendința să iei anumite lucruri prea personal. Încearcă să rămâi cerebrală și să vezi și de echilibrul tău emoțional.

Bani și carieră

Tot Venus este cea care atrage atenția asupra finanțelor și/sau a bunurilor pe care le deții și/sau le-ai câștigat prin intermediul relației cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Ea îndeamnă la mai multă comunicare și cooperare pe tema finanțelor la comun sau a elementelor de patrimoniu care vă vizează pe toți. S-ar putea ca împreună să valorificați/suplimentați o parte din aceste resurse.

Familie și cuplu

Marte tranzitează de lunea aceasta încolo casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face atmosfera dintre tine și cei dragi ceva mai dinamică. Ține însă cont că nu este nevoie de mult pentru ca lucrurile să vireze într-o direcție conflictuală. Așadar, folosește energia voastră colectivă pentru a avea parte de unele realizări notabile pe plan gospodăresc, de exemplu.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...