AstroDex
Horoscop Scorpion

Horoscop săptămânal Scorpion

Săptămâna 19-25 august 2019

Scorpion

Sănătate

Luni și marți, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea ca începutul de săptămână să vină în cazul tu cu unele dureri de cap, accentuate probabil de stresul resimțit la locul de muncă. Înainte de a pune totul pe seama organismului, caută să vezi dacă nu cumva este vina unor factori exteriori sau a felului în care reacționezi la ei.

Bani și carieră

Tot atunci, dispui de un randament mai mare, dar și presiunea care atârnă pe umerii tăi este destul de mare. În următoarele două zile, adică miercuri și joi, caută să focusezi mai mult pe relația cu colaboratorii și clienții. În cursul sau în jurul zilei de miercuri, s-ar putea să te întâlnești cu multe oportunități de afirmare în plan social. Caută să te bucuri de ele așa cum se cuvine.

Familie și cuplu

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa cuplului din horoscopul tău general, prilej numai bun să faci ceva special cu partenerul de viață după programul de la muncă. Vă va prinde bine să petreceți timp de calitate împreună, mai ales dacă ați fost mai ocupați decât de obicei în ultima perioadă și nu ați reușit să stați prea mult în doi. Profitați de acest context astral favorabil.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...