AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 13-19 august 2018

Taur

Sănătate

În intervalul de zile joi-sâmbătă, dar mai ales vineri, s-ar putea să vezi roșu în fața ochilor. E posibil să te preocupe exagerat ceea ce spun sau gândesc unii sau alții ori faptul că oricât le-ai explica felul în care stau cu adevărat lucrurile, nu dau semne să priceapă. Înainte să răbufnești, adu-ți aminte că ești responsabil doar pentru ceea ce spui nu și pentru ce înțeleg interlocutorii.

Bani și carieră

Abilitățile tale de lider ies la iveală în jurul zilei de luni, nefiind exclus să te alegi și cu un beneficiu material de pe urma lor. Dacă ți se propune să te alături unui proiect de grup ale cărui perspective sună prea bine cândva în intervalul de zile marți-joi, nu te lăsa dus de val și analizează la rece șansele sale de reușită. Altfel, s-ar putea să te solicite financiar prea mult!

Familie și cuplu

Evită să amesteci chestiunile financiare, de afaceri și prietenia de marți până joi. Riscul de a fi subiectiv și de a te înhăma la un proiect păgubos la insistențele amicilor este destul de mare. Folosește-ți productiv impulsivitatea de care ai putea da dovadă de joi până sâmbătă și schimbă pe ultima sută de metri planurile de weekend avute cu familia. AstroDex consideră că te vor ajuta să te deconectezi.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...