AstroDex

Horoscop Taur


Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 27 ianuarie - 2 februarie 2020

Taur

Sănătate

Mijlocul de săptămână și prima zi de weekend te-ar putea surprinde într-o stare de spirit nu prea bună. Ești destul de tensionat(ă) și nu îți prea dai seama care este motivul pentru care ajungi mereu la un pas de a te răsti pe ceilalți. Sâmbătă și duminică, atunci când Luna se mișcă prin semnul nașterii tale, îți vii în fire și este evident faptul că te simți mai bine în pielea ta.

Bani și carieră

Lunea și marțea aceasta ar fi indicat să te ții departe de investiții. Ce-i drept, ai putea face progrese importante în privința unor planuri de viitor sau a unor proiecte în care ești implicat(ă) sau pe care la dezvolți în această perioadă, dar nu te afli încă în poziția necesară să direcționezi sume mari de bani către ele. În felul acesta, te expui unui risc destul de mare de a încasa pagube.

Familie și cuplu

Tot începutul de săptămână ar putea fi unul în care apar unele tensiuni în raport cu unii prieteni. S-ar putea ca ei să nu se fi recunoscut la nevoie și să fi existat momente în care ai așteptat în zadar intervenția lor. Nu ar strica să porți o discuție serioasă pe marginea acestui subiect cu cei de la care credeai că vei primi o mână de ajutor. În caz contrar, relația voastră are de suferit.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Mercur este in miscare retrograda, incercati sa fiti mai atent la modul in care comunicati! Diferentele de opinii pot iesi la iveala intr-un mod suparator. Desi aceste momente sunt de fapt ocazii bune de a clarifica lucrurile, asta se poate intampla numai de veti comunica intr-un mod diplomat si intelept. Altfel, rezultatul va fi doar o cearta inutila... (consultati tabelul planetelor retrograde)