AstroDex

Horoscop Taur


Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 14-20 octombrie 2019

Taur

Sănătate

Luna Plină de lunea aceasta interconectează casele sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele ei se resimt cel mai mult în zona subconștientului. Mai exact, s-ar putea să te facă mai reactiv(ă) decât de obicei, până și la cei mai mici stimuli. Indicate sunt exercițiile de respirație atunci când simți că riști să spui sau să faci lucruri nepotrivite.

Bani și carieră

Aceleași case mai simbolizează însă și munca, indiciu cum că se arată șanse de mari reușite în plan profesional, cel puțin la începutul acestei săptămâni. Ghidat(ă) de Luna Plină, reușești să treci prin încercărilecărora ești supus(ă) în această perioadă și reușești să le faci față într-un mod care atrage atenția asupra ta într-un mod pozitiv. Ai ce demonstra și acum ți se oferă platforma.

Familie și cuplu

Tot la începutul și la finele săptămânii, astrele te susțin în plan social și sentimental. În cazul în care te simți pregătit(ă) pentru o relație, s-ar putea ca prietenii să îți facă cunoștință atunci cu cineva special. Sau poate realizezi tu că ai început să dezvolți alt fel de sentimente pentru un amic. Dacă ești deja într-o relație, caută să ieși mai mult cu anturajul și cu persoana iubită.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...

Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.