AstroDex
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 19-25 august 2019

Taur

Sănătate

În primele două zile ale săptămânii, ai putea fi destul de reactiv(ă) la ce se întâmplă în jurul tău, ceea ce nu îți prea stă în fire. Lucrurile se schimbă miercuri, atunci când Luna ajunge în semnul nașterii tale, și-ți restituie calmul legendar. Dar luni și marți trebuie să ai grijă să nu spui sau să faci lucruri de care ar putea să-ți pară rău în zilele care urmează. Gândește de două ori, vorbește o dată.

Bani și carieră

În cazul tău, Luna tranzitează vineri și sâmbătă casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie, indiciu cum că atunci ai putea primi o primă sau o bursă ori reușești să-ți rotunjești bugetul prin profiturile realizate dintr-o activitate profesională. De oportunități nu duci lipsă, iar tot ce trebuie să faci este să le observi la timp și să profiți de ele cât mai curând posibil.

Familie și cuplu

Venus trece miercuri în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, prilej numai bun să-ți faci mai mult timp pentru cei mici după programul de la serviciu. Pe de altă parte, cuplurile consacrate și cele aflate la început de drum se bucură de mai multe oportunități de a crește împreună, de a se cunoaște mai bine și de a se dezvolta în direcția potrivită.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...