AstroDex

Horoscop Taur


Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 9-15 decembrie 2019

Taur

Sănătate

S-ar putea să îți începi săptămâna plin(ă) de energie și gata să susții energetic orice activitate de pe agenda următoarelor zile. Acest lucr se datorează tranzitului Lunii prin semnul nașterii tale, care se continuă până luni inclusiv. Încearcă să conservi această stare de spirit, astfel încât să te bucuri de ea și mai târziu, atunci când poate că astrele nu îți sunt la fel de favorabile pe acest plan.

Bani și carieră

Luna Plină de joia aceasta se formează pe axa banilor din horoscopul tău general, dar efectul ei se resimte mai ales la nivelul finanțelor și al bunurilor pe care ai reușit sau încerci să le obții prin intermediul muncii proprii. Cu ea apar deopotrivă oportunități de suplimentare a veniturilor, dar și o serie de cheltuieli pe care nu le-ai preconizat mai devreme. Încearcă să dai dovadă de frugalitate.

Familie și cuplu

Mercur poposește luni într-una dintre cele mai importante case relaționale din horoscopul tău general, punându-ți la încercare comunicarea cu partenerul de viață, mai ales în ceea ce privește chestiunile dificile sau sensibile care necesită o abordare mai atentă. Așadar, este foarte important ca, de săptămâna aceasta începând, să lucrezi la felul în care pui pe tapet astfel de probleme.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...