AstroFidelia English En 
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 10-16 decembrie 2018

Taur

Sănătate

În cazul tău, săptămâna nu pare să debuteze sub auspiciile unui context astral favorabil. În cel mai bun caz, te incearcă o stare de tensiune interioară, neliniște și zbucium sufletesc fără ca efectele să apară și în plan fizic, cu excepția faptului că ești morocănos și ursuz. Dacă se ivesc senzații de disconfort la nivelul capului, pe traiectul urinar sau în regiunea lombară, fii atent.

Bani și carieră

În jurul zilelor de miercuri și joi, partenerii de afaceri și colaboratorii tind să se bage acolo unde nu le fierbe oala, fapt care te face să adopți o poziție destul de vehementă vis-a-vis de această atitudine și care îți poate atrage avertismente din partea conducerii care nu vede obiectiv situația. E de dorit să nu-ți faci planuri costisitoare pentru weekend și nici să achiți partea amicilor.

Familie și cuplu

La mijlocul săptămânii, e posibil să-ți fie ceva mai greu să funcționezi ca o echipă cu cel drag pentru că el/ea nu pare să observe faptul ca încearcă să se impună în cuplu. Chiar și asa, acest lucru nu vă oprește să puneți țara la cale și să vă schițați, în linii mari, planuri pe termen lung. Către weekend, AstroDex prefigurează fricțiuni cu prietenii, poate pe fondul unor împrumuturi nerestituite.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...