Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 15-21 aprilie 2019

Taur

Sănătate

Luna Plină de vineri se suprapune peste axa sănătății din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, efectele acestei lunații se resimt cu precădere la nivel fizic. Un stil de viață echilibrat, altfel spus unul care să nu te constrângă, dar nici să-ți permită prea multe, se cere adoptat cât de curând. Dacă nu te hidratezi suficient, urmările se vor vedea la nivelul pielii!

Bani și carieră

Aceeași axă peste care se suprapune Luna Plină de vineri mai simbolizează și munca, indiciu cum că te așteaptă o săptămână agitată la locul de muncă. Se întrevăd sarcini care-ți permit să dai frâu liber creativității și să-ți folosești veleitățile artistice. Contează mult să pui suflet în tot ceea ce întreprinzi la serviciu. Acest lucru va fi vizibil pentru toți, deci nu crede că trece neobservat.

Familie și cuplu

Unele chestiuni domestice sau de familie destul de serioase ar putea să-l scoată din minți pe partener marțea sau miercurea aceasta, dar nu te îndoi că deții capacitatea de a-l calma și ajuta să vadă lucrurile în adevărata lor lumină. Joi și vineri ai șansa să petreci mai mult timp cu cel drag, mai ales dacă în ultima vreme l-ai neglijat. AstroDex recomandă să-i faci o surpriză specială.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Dacă ai pagină Facebook şi vrei să primeşti de fiecare dată înştiinţări de la AstroDex, click pe butonul
şi eşti abonat automat.

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...