AstroDex

Horoscop Taur


Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 30 martie - 5 aprilie 2020

Taur

Sănătate

În cursul sau în preajma zilei de marți, vei simți influența conjuncției dintre Marte și Jupiter în casa filozofiei tale de viață. Pe fundalul astral creat de acest aspect, s-ar putea să nu fii într-o formă prea bună. Acest lucru s-ar putea datora evenimentelor cu impact emoțional puternic prin care treci în această perioadă. Încearcă să nu te panichezi fără rost și să îți strici dispoziția.

Bani și carieră

Marte popsește lunea aceasta în casa carierei, iar Venus ajunge vineri în casa banilor, ceea ce denotă că în plan profesional ești asertiv(ă) și vrei să te impui în această perioadă, iar din punct de vedere financiar culegi roadele faptului că ești bine înfipt(ă) și adaptat(ă) la circumstanțele actuale. Reperezi la timp și acționezi hotărât în direcția oportunităților financiare întâmpinate.

Familie și cuplu

Joi și vineri, Luna se plimbă prin casa familiei din horoscopul tău general, prilej numai bun să asculți de sfatul specialiștilor și să te bucuri de mai mult timp cu cei dragi. Dar cum acel sector simbolizează, întâi de toate, familia de origine, se recomandă să nu iei contactul cu ei decât dacă este absolut necesar. Se încadrează în grupul de risc și le-ai face mai mult bine dacă i-ai suna.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...