AstroDex
Horoscop Taur

Horoscop săptămânal Taur

Săptămâna 10-16 iunie 2019

Taur

Sănătate

În zilele de marți și miercuri, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să nu te prea tragă la mișcare organismul în prima parte a acestei săptămâni. Chiar dacă nu ai chef să mergi la sală sau să practici un sport, fă un exercițiu de voință și vei vedea că-ți va face bine nu numai la tonusul muscular, ci și la cel mental.

Bani și carieră

Lunea aceasta, caută să nu cheltuiești mai mult decât ți-ai propus. Atmosfera de la serviciu pare a fi una armonioasă marțea și miercurea aceasta, iar interacțiunile cu colegii de muncă nu produc scântei. Joi și vineri, vine rândul să te ocupi de anumite chestiuni care implică să vorbești cu persoane importante. Poate fi vorba despre unele perspective parteneriale sau de un client nou.

Familie și cuplu

Luna se mișcă joi și vineri prin casa cuplului din horoscopul tău general, atrăgându-ți atenția asupra acestui domeniu de viață. S-ar putea ca tu și partenerul să petreceți timp de calitate împreună dacă profitați de sfatul astrelor și nu vă faceți alte planuri. În cursul sau jurul zilelor de vineri și duminică, burlacii(ăcițele) acestui semn s-ar putea să cunoască pe cineva foarte special.

Anca Simina Martin

Pentru a vă citi horoscopul săptămânal, vă invităm să vă alegeţi semnul zodiacal corespunzător.
Dacă vă cunoaşteţi Ascendentul zodiacal, vă sfătuim să citiţi şi zodia corespunzătoare.

Citiţi şi pentru săptămâna următoare »

Horoscop săptămânal pentru fiecare zodie

Horoscop

Vă oferim multe tipuri de horoscop...

Horoscop chinezesc săptămânal

Aflaţi-vă semnul chinezesc...