AstroFidelia English En 

Ascendentul zodiacal Gemeni

Gemeni

Cei cu Ascendentul in Gemeni se disting printr-o mare mobilitate si dexteritate, au ochii "jucausi" si de regula au o silueta supla. Sunt prietenosi, vorbareti, glumeti si aflati intr-o stare permanenta de curiozitate. Au multe cunostinte din diverse medii sociale si un spirit vesnic tanar, ceea ce le faciliteaza apropierea de persoane mult mai tinere decat ei. Viteza cu care trec de la o preocupare la alta i-ar putea prezenta ca fiind... superficiali si instabili.

Exemple, celebritati cu acest Ascendent: Steffi Graf si Richard Dean Anderson

Gemeni

Diana Spinean

Nota: Pentru un portret cat mai apropiat de realitate, trasaturile oferite de Ascendent trebuie corelate cu cele oferite de pozitia Soarelui (zodia natala) si a Lunii in momentul nasterii dumneavoastra. De altfel, caracteristicile Ascendentului pot fi mult nuantate si de alti factori astrologici.
Va recomandam cu caldura un horoscop personalizat!

Ascendente zodiacale

Cateva cuvinte despre fiecare ascendent zodiacal.

Descrierea zodiilor
Recomandari astrologice

Cand Saturn este in miscare retrograda, cel mai bine este sa va retrageti, sa asteptati, sa analizati situatia, sa trageti niste concluzii si sa va planificati actiunile viitoare. Dar nu actionati acum! Rabdare! (consultati tabelul planetelor retrograde)