AstroDex

Horoscop Capricorn
Capricorn

Horoscop 2020 - Capricorn

Bani și carieră

Provocările pe care ți le pregătește anul 2020 pe acest plan nu sunt foarte mari, dar îți încearcă abilitatea de a te mula pe circumstanțe schimbătoare. S-ar putea ca ele să nu devieze prea mult de la planul inițial, dar toruși te testează ca profesionist. Folosește-te de experiența acumulată până acum pentru a le face față cât mai bine cu putință.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua parte a lui februarie și prima jumătate a lui martie, indicat ar fi să nu te angajezi în negocieri care au o influență destul de mare asupra stabilității tale financiare. S-ar putea ca ele să nu ducă în drecția în care ți-ai fi dorit să meargă de la început.

În următoarele trei luni ale anului, nu întâmpini probleme în a impune respect pe plan profesional, dar s-ar putea ca în lunile aprilie și mai să ai parte de unele probleme de ordin financiar. Șansele de câștig se reduc sau oportunitățile financiare din această perioadă nu mai sunt la fel de bănoase ca până acum. Pune câte ceva la ciorap.

În al treilea trimestru al anului, ar fi de dorit să nu te bazezi prea mult pe abilitățile tale de comunicare. Dacă negociezi un salariu sau o colaborare, este foarte important să-ți pregătești dinainte foarte bine discursul. În caz contrar, s-ar putea să nu obții ceea ce ți-ai dorit. În prima jumătate a lui iulie, parteneriatele evoluează mai greu.

În ultimele trei luni ale anului, dar mai ales în octombrie, s-ar putea ca unele planuri de viitor să nu se miște în ritmul pe care l-ai așteptat. Cu această ocazie, te axezi mai mult pe carieră, unde lucrurile par să meargă mai ușor. Nu le abandona însăși cu totul pentru că vor începe să-și dea drumul pe la finalul acestui an. Nu-ți pierde speranța.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, se întrevede un an 2020 în care trebuie să te arăți dispus(ă) să mai înveți. Este drept că ai dobândit cunoștințe temeinice, practice și teoretice, în domeniul tău de activitate de-a lungul timpului, dar vei avea multe de pierdut în acest an dacă nu crezi că au mai rămas totuși lucruri de aflat.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Capricorn

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat