AstroDex

Horoscop Fecioară
Fecioara

Horoscop 2020 - Fecioară

Bani și carieră

Sectorul profesional și cel financiar nu se numără printre acelea care îți dau bătăi de cap prea mari în acest an, dar există totuți perioade în care te pun în dificultate și te provoacă să găsești cele mai bune soluții. Dacă dai dovadă de determinare și nu renunți în momentele grele, s-ar putea să faci progrese însemnate în direcția obiectivelor tale.

În primul trimestru al anului, dar mai ales cândva în perioada cuprinsă între a doua parte a lui februarie și prima jumătate a lui martie, există posibilitatea să constați că nu toți cei cu care derulezi afaceri drag la fel de tare la căruță. Unii s-ar putea să șomeze și se așteaptă să faci tu câte ceva din munca lor. Nu perpetua acest obicei.

În al doilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în mai și iunie, există riscul ca această practică să se facă resimțită iarăși. Este evident faptul că trebuie să iei măsuri și să rediscutați anumite limite. Este drept că volumul de muncă este mare în această perioadă, dar dacă nu ești tratat(ă) cu respect, se va ajunge să se profite de tine.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai exact în septembrie și octombrie, nu este indicat să te implici în negocieri care vizează stabilirea de onorarii sau alte aspecte financiare ale unor colaborări. Dacă nu le poți evita, măcar încearcă să nu bați în cuie ofertele pe care le discuți. Cu siguranță mai sunt alte aspecte pe care te poți concentra.

În ultimul trimestru al anului, lucrurile încep să se mai așeze. Pare că ai reușit să schimbi dinamica forțelor în bine și nu mai ai parte de riscuri financiare. Își dau drumul încetul cu încetul și unele proiecte care evoluau mai greu și despre care credeai că nu o să o ia din loc prea curând. Este clar că finalizezi anul cu succes.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2020 vine la pachet cu numeroase oportunități să te maturizezi din punct de vedere profesional și să descoperi modalități prin care să-ți recapeți autoritatea în parteneriatele în care activezi. Luptele pentru putere nu au încetat, dar ai înclinat balanța în favoarea ta.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Fecioara

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat