AstroDex

Horoscop Fecioară

Fecioara

Semnul Fecioarei - descriere generala

Este sfarsitul verii, este vremea cand se culeg roadele, este timpul recoltei. De aceea apare in multe imagini Fecioara cu spicul in mana. Nu este doar o coincidenta, pentru ca semnul Fecioarei aduce cu sine analiza a tot ceea ce a facut entitatea pana in acel moment. In tema natala Fecioara simbolizeaza chiar acest lucru: capacitatea de a analiza experienta traita. Si spunand acestea nu ne referim numai la viata in curs ci la sirul de vieti avute pana aici. Analizeaza si concluzioneaza in vederea aspiratiei spre perfectiune.

Nativul Fecioara

Analizeaza, diseca si clasifica. Se dedica cu multa placere serviciului si cauta perfectiunea in tot ceea ce face. Sunt impartiali, practici, nu suporta jumatatile de masura si dau dovada de multa constiinciozitate. Sunt seriosi, meticulosi si rabdatori, de aceea sunt cei mai potriviti in domenii cum ar fi contabilitatea.

Karmic: posibil sa fi avut o viata anterioara in care egoismul, lipsa de seriozitate sau sfidarea gandirii rationale au fost la ordinea zilei, iar acum trebuie sa invete aceste lectii.

Ascendentul Fecioara

Ofera o mai mare seriozitate si tendinta de a caracteriza totul stiintific sau prin prisma intereselor materiale. Isi pune amprenta mai ales asupra aspectului fizic: inalti si uscativi, sunt slabe sanse de a deveni obezi.

Firicel Ciarnau

Semnele zodiacale

Câteva cuvinte despre fiecare semn zodiacal.

Descrierea zodiilor
Recomandari astrologice

Cand Marte este in miscare retrograda, este posibil ca randamentul dvs. sa scada si sa deveniti mai irascibil. Nu actionati pripit! Manati fiind de o neliniste interioara, ati putea porni spre o directie gresita. E un moment bun sa meditati si sa va controlati corpul.