AstroDex

Horoscop Fecioară

Fecioara

Semnul Fecioarei - descriere generala

Este sfarsitul verii, este vremea cand se culeg roadele, este timpul recoltei. De aceea apare in multe imagini Fecioara cu spicul in mana. Nu este doar o coincidenta, pentru ca semnul Fecioarei aduce cu sine analiza a tot ceea ce a facut entitatea pana in acel moment. In tema natala Fecioara simbolizeaza chiar acest lucru: capacitatea de a analiza experienta traita. Si spunand acestea nu ne referim numai la viata in curs ci la sirul de vieti avute pana aici. Analizeaza si concluzioneaza in vederea aspiratiei spre perfectiune.

Nativul Fecioara

Analizeaza, diseca si clasifica. Se dedica cu multa placere serviciului si cauta perfectiunea in tot ceea ce face. Sunt impartiali, practici, nu suporta jumatatile de masura si dau dovada de multa constiinciozitate. Sunt seriosi, meticulosi si rabdatori, de aceea sunt cei mai potriviti in domenii cum ar fi contabilitatea.

Karmic: posibil sa fi avut o viata anterioara in care egoismul, lipsa de seriozitate sau sfidarea gandirii rationale au fost la ordinea zilei, iar acum trebuie sa invete aceste lectii.

Ascendentul Fecioara

Ofera o mai mare seriozitate si tendinta de a caracteriza totul stiintific sau prin prisma intereselor materiale. Isi pune amprenta mai ales asupra aspectului fizic: inalti si uscativi, sunt slabe sanse de a deveni obezi.

Firicel Ciarnau

Semnele zodiacale

Cum să îmţelegem semnele zodiacale

Câteva cuvinte despre fiecare semn zodiacal. Care sunt caracteristicile lor? Consultând aceste pagini puteţi să vă răspundeţi la următoarele întrebări:

 • Ce calităţi şi ce defecte are zodia mea? Aş vrea o descriere generală a semnului zodiacal.
 • Sunt nativ al unei zodii deoarece Soarele era în acea zodie când m-am născut. Ce-mi aduce asta?
 • Dar din punct de vedere karmic (din vieţi anterioare) ce surprize-mi rezervă această zodie?
 • Se spune că Ascendentul este foarte important. Dacă am Ascendentul într-o anumită zodie, cât de important este pentru mine?

Diferenţierea inteligenţei după element

 • Semnele de foc: Săgetătorii, Leii și Berbecii au inteligență intuitivă.
 • Semnele de pământ: Taurii, Capricornii și Fecioarele au inteligență de tip practic.
 • Semnele de aer: Gemenii, Balanțele și Vărsătorii au inteligență analitică.
 • Semnele de apă: Peștii, Racii și Scorpionii au inteligență perceptivă.
Descrierea zodiilor

Diferenţa dintre zodia natală şi Ascendentul zodiacal

Ca să clarificăm:

 • Zodia natală este semnul zodiacal în care s-a aflat Soarele în momentul naşterii. Cred că fiecare ştie în ce zodie s-a născut!
 • Ascendentul este semnul zodiacal ce răsare la orizontul estic în momentul naşterii. Asta depinde de ora naşterii. Dacă nu vă cunoaşteţi Ascendentul, îl puteţi afla aici.
 • Ascendentul îşi face foarte tare simţită prezenţa în special după un ciclu al lui Saturn, adică 28-29 de ani. De aceea vă recomandăm să citiţi previunile nu numai la zodia nativă ci şi la zodia Ascendent. De multe ori s-ar putea să vă recunoaşteţi mai mult la Ascendent decât la zodia în care v-aţi născut.
 • Este drept, acestea sunt descrieri şi previziuni generale. Dacă vreţi ca totul să fie personalizat, să vă vedeţi ca într-o oglindă, apelaţi la specialişti.