AstroDex

Horoscop Gemeni
Gemeni

Horoscop 2020 - Gemeni

Bani și carieră

Accentul se mută în acest an din regiunea relațiilor profesionale în sfera finanțelor deținute și/ sau câștigate de pe urma lor. Este foarte important așadar ca în 2020 să exploatezi potențialul lor lucrativ și să încerci să descoperi împreună cu partenerul de afaceri și/ sau de viață, clienții și colaboratorii noi modalități de a genera profituri.

În primul trimestru al anului, dar mai ales cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, ai putea fi tentat(ă) să îți asumi sarcini de serviciu ce implică tehnici sau cunoștințe pe care nu le stăpânești. Nu da înapoi, dar deschide-te să primești feedback și critici constructive, dacă este nevoie.

În următoarele trei luni ale anului, dar mai ales în prima jumătate a lui iunie, ar fi indicat să nu cheltuiești prea mult întrucât oportunitățile de suplimentare a veniturilor s-ar putea să nu țină pasul cu achizițiile. De asemenea, de la finele lui aprilie încolo, poți întâmpina tensiuni cu cei cu care colaborezi vis-a-vis de unele oportunități de investiție.

În al treilea trimestru al anului, ar putea să se cultive această atmosferă încărcată. Cel mai probabil, problema constă în faptul că nu comunicați suficient pe marginea acestui subiect. În plus, există riscul să se manifeste unele lupte pentru putere în relația voastră, ceea ce accentuează și mai mult disensiunile pe temă financiară.

Cândva în ultimele trei luni ale anului, s-ar putea să ajungeți în sfârșit la o concluzie în ceea ce privește planurile voastre de investiție și valorificare a resurselor dobândite și/ sau deținute unii în asociere cu ceilalți. În felul acesta, vă permiteți să vă concentrați pe dezvoltarea unui plan de acțiune care să vă aducă profiturile scontate.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 vine să-ți testeze abilitățile de comunicare și networking legendare. S-ar putea să constați că nu este chiar atât de ușor să le aplici cu succes în plan profesional, acolo unde nu este suficient să legi conexiuni, ci trebuie să și găsești modalități prin care să le cultivi.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Gemeni

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!