AstroDex

Horoscop Gemeni

Gemeni

Semnul Gemenilor - descriere generala

Semnul Gemenilor exprima dualitatea, dubla personalitate a omului, ideile izvorate chiar din confruntarea interioara a omului cu sine, din intrebarile pe care si le pune datorita dualitatii sale. De aici apare dorinta arzatoare pentru studiu, pentru a-si raspunde unor intrebari pe care nu le cunoaste intotdeauna explicit. In momentul in care este nemultumit de raspunsurile gasite, va incerca sa gaseasca explicatiile in alt mod si de aici apare abandonarea unei cai si adoptarea alteia, ceea ce da senzatia de superficialitate. In esenta, este vorba despre zbaterea omului in dorinta de a se cunoaste pe sine. Pe de alta parte, este vorba despre confruntarea dintre partea muritoare (corpul - Castor) si partea nemuritoare (sufletul - Pollux) a omului. Sufletul nu poate sa treaca de problemele corpului pentru a trai exact experientele pe care si le-a propus. De aici apare necesitatea armoniei celor doua parti, a echilibrului in dualitate.

Nativul Gemeni

Pe langa ceea ce stim despre nativii Gemeni, scopul lor constient este comunicarea si studiul. Soarele in aceasta pozitie chiar ofera abilitati deosebite pentru studiu si comunicare, dar in acelasi timp si o superficialitate izvorata chiar din dorinta de a cuprinde cat mai multa informatie. Au o natura adaptabila, alerta, curioasa, studioasa, cu un dezvoltat simt al umorului.

Karmic: in viata anterioara a dezvoltat calitati mentale, iar acum acestea trebuie puse in valoare. Problema cea mai mare este modul in care trebuie sa faca acest lucru. Pentru aceasta, trebuie sa invete sa se concentreze, sa asculte, sa nu se disperseze. Deci trebuie sa-si insuseasca aceste calitati care aparent sunt in contradictie cu personalitatea.

Ascendentul Gemeni

Isi pune mai mult amprenta pe aspectul fizic. Astfel, cel care are Ascendentul in semnul Gemenilor va fi de tip mercurian, mai uscativ si va avea tenul putin mai inchis, dar nu intunecat, iar statura va fi medie spre mica. Sunt usor de recunoscut mai ales daca au "ochi jucausi", care cu greu ascund ceea ce am putea numi "priviri istete".

Firicel Ciarnau

Descrierea zodiilor

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 3.04.2020 - 0:08
Răsărit Soare: 06:50
Apus Soare: 19:47
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Soarele: 23:28 - 00:23
Detalii oră planetară