AstroDex

Horoscop Gemeni

Gemeni

Semnul Gemenilor - descriere generală

Semnul Gemenilor exprimă dualitatea, dubla personalitate a omului, ideile izvorâte chiar din confruntarea interioară a omului cu sine, din întrebările pe care și le pune datorită dualității sale. De aici apare dorința arzătoare pentru studiu, pentru a-și răspunde unor întrebări pe care nu le cunoaște întotdeauna explicit. În momentul în care este nemulțumit de răspunsurile găsite, va încerca să găsească explicațiile în alt mod și de aici apare abandonarea unei căi și adoptarea alteia, ceea ce dă senzația de superficialitate. În esență, este vorba despre zbaterea omului în dorința de a se cunoaște pe sine. Pe de altă parte, este vorba despre confruntarea dintre partea muritoare (corpul - Castor) și partea nemuritoare (sufletul - Pollux) a omului. Sufletul nu poate să treacă de problemele corpului pentru a trăi exact experiențele pe care și le-a propus. De aici apare necesitatea armoniei celor două părți, a echilibrului în dualitate.

Nativul Gemeni

Pe lângă ceea ce știm despre nativii Gemeni, scopul lor conștient este comunicarea și studiul. Soarele în această poziție chiar oferă abilități deosebite pentru studiu și comunicare, dar în același timp și o superficialitate izvorâtă chiar din dorința de a cuprinde cât mai multă informație. Au o natură adaptabilă, alertă, curioasă, studioasă, cu un dezvoltat simţ al umorului.

Karmic: în viața anterioară a dezvoltat calități mentale, iar acum acestea trebuie puse în valoare. Problema cea mai mare este modul în care trebuie să facă acest lucru. Pentru aceasta, trebuie să învețe să se concentreze, să asculte, să nu se disperseze. Deci trebuie să-și însușească aceste calități care aparent sunt în contradicție cu personalitatea.

Ascendentul Gemeni

Își pune mai mult amprenta pe aspectul fizic. Astfel, cel care are Ascendentul în semnul Gemenilor va fi de tip mercurian, mai uscățiv și va avea tenul puțin mai închis, dar nu întunecat, iar statura va fi medie spre mică. Sunt ușor de recunoscut mai ales dacă au "ochi jucăuși", care cu greu ascund ceea ce am putea numi "priviri istețe".

Firicel Ciarnău

Descrierea zodiilor

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!