AstroDex

Horoscop Leu
Leu

Horoscop 2020 - Leu

Bani și carieră

În cazul tău, se anunță un an 2020 extrem de activ pe acest plan. Volumul de muncă, la fel ca în 2019, este destul de mare, ceea ce înseamnă că trebuie să dai dovadă de un randament cel puțin la fel de mare. Poate că recompensele nu vor veni pe cât de repede ți-ai dori, dar lucrurile se mișcă și primești validări că mergi în direcția potrivită.

În primul trimestru al anului, dar mai exact cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, se întrevăd unele discuții în contradictoriu cu partenerul de afaceri, clienții și/ sau colaboratorii cu privire la unele aspecte financiare. Este important ca încă de la început să vă faceți înțeleși ce așteptați.

În următoarele trei luni ale anului, sarcinile care ți se deleagă nu sunt numai numeroase, ci și destul de dificile, semn că trebuie să dai dovadă de eficiență și să fii productiv(ă). S-ar putea ca, în anumite momente, să-ți dea destul de multe bătăi de cap, dar vei vedea că o vei scoate la capăt și vei lăsa impresia de bun profesionist.

În al treilea trimestru al anului, ar fi indicat ca tu și cei cu care derulați afaceri să nu faceți investiții până când nu sunteți siguri că riscurile la care vă expuneți sunt minime. Altfel, s-ar putea să încasați unele pierderi financiare însemnate. De asemenea, se recomandă să te gândești la posibilitatea unor cursuri avansate în domeniu.

În ultimele trei luni ale anului, lucrurile par să se așeze. Apar mai multe oportunități financiare decât în restul anului, comunici mai eficient cu cei cu care desfășori activități profesionale, iar randamentul tău pare să fie la fel de mare ca în restul anului. Ba mai mult, chiar s-ar putea să culegi din primele roade ale muncii de peste an.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, este important să te înarmezi cu multă putere de muncă la începutul anului 2020. S-ar putea să-ți lipsească nivelul de admirație și apreciere vădite de care te bucuri de obicei, dar nu te teme totuși pentru că vin și confirmările că te îndrepți în direcția unei promovări sau a unei măriri salariale.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Leu

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!