AstroDex

Horoscop Leu

Leu

Semnul Leului - descriere generala

Reprezinta plenitudinea vietii, maturizarea fructelor, varsta hotararii si prezentarii vointei clare. Reprezinta posibilitatea omului de a invinge orice obstacol, asemenea lui Hercule in lupta cu leul din Nemeea, gasind in sine potentialul pe care trebuie sa-l utilizeze. In tema natala el subliniaza capacitatile omului de a crea, de a-si fauri o personalitate si de a-si conduce propriul destin. Este semnul luminii spirituale, al luminii divine, reprezinta Tatal, creatorul si intretinatorul vietii, de aceea la vechii egipteni era asociat cu Ra, Soarele.

Nativul Leu

Este liderul, cel care poate organiza si impune, cel care stie exact ceea ce vrea si mai ales stie sa-si arate vointa. Cultiva un puternic simt al demnitatii, onoarei, curajului si mandriei. Are abilitate pentru a organiza, a dramatiza, a inspira loialitate si a radia incredere si bucurie. Este conducatorul care ameninta dar nu pune in practica amenintarea, tocmai pentru ca se considera superior.

Karmic: are de invatat lectiile umilintei, altruismului, rabdarii si atentiei asupra detaliilor.

Ascendentul Leu

Isi pune mai mult amprenta pe aspectul fizic. Astfel, cel care are Ascendentul in semnul Leului se remarca prin parul ce seamana cu coama unui leu, are un bust solid, figura impunatoare dar luminoasa. Un asemenea ascendent impune la construirea atenta a personalitatii, in directia increderii in fortele proprii si a demnitatii.

Firicel Ciarnau

Semnele zodiacale

Câteva cuvinte despre fiecare semn zodiacal.

Descrierea zodiilor