AstroDex

Horoscop Săgetător
Sagetator

Horoscop 2020 - Săgetător

Bani și carieră

Sectorul financiar se numără printre acele domenii de viață care par să te preocupe destul de mult în 2020. Ceea ce încearcă acest an să schimbe la tine este felul în care îți administrezi finanțele. Există unele scăpări din acest punct de vedere care îți pot pricinui probleme din punct de vedere economic. Astrele te încurajează să te ocupi de ele.

În primul trimestru al acestui an, ar fi de dorit să te angajezi în negocieri sau luări de cuvânt la serviciu doar dacă ești absolut sigur(ă) pe informațiile pe care le ai. În caz contrar, există posibilitatea să se demonstreze contrariul și să îți pierzi credibilitatea ori poate doar să pierzi o bună oportunitate de a lega un parteneriat profesional profitabil.

În următoarele trei luni ale anului, s-ar putea contura unele probleme de natură financiară pe care le resimți cel mai puternic în apriliem, mai și prima parte a lunii iunie. S-ar putea ca acestea să se datoreze unor negocieri care nu s-au finalizat în favoarea ta sau poate că survin de pe urma unor relații profesionale neavantajoase.

În al treilea trimestru al anului, ar putea continua aceste dificultăți de ordin bănesc. Dacă nu ai făcut încă ceva în privința obieciurilor tale de consum, acum ar fi cazul să îți revizuiești listele de cumpărături și să limitezi orice achiziție care nu reprezintă o prioritate în această perioadă. În caz contrar, te poți confrunta cu pierderi financiare.

În ultimul trimestru al anului, dispar încetul cu încetul încercările din planul financiar, dar rămâi totuși cu niște goluri pe care trebuie să le astupi. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este aceea să te concentrezi pe planurile de viitor și proiectele de grup și să iei degrabă atitudine dacă ai impresia că stagnează într-o oarecare măsură.

Așa cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, banii devin o prioritate pentru tine în anul 2020. După o lungă perioadă de timp în care i-ai văzut ca pe un mijloc să te bucuri de lucrurile pe care ți le doreai pe moment, acum ești chemat(ă) să-ți schimbi atitudinea și să gândești în perspectivă. Doar în felul acesta te poți împlini pe acest plan.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Sagetator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!