AstroDex

Horoscop Taur
Taur

Horoscop 2020 - Taur

Bani și carieră

Anul 2020 se arată a fi unul destul de dificil pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează peste hotare sau pentru companii străine. Dar toate experiențele complicate prin care ar putea trece în acest an nu fac altceva decât să-i învețe pe toți(ate) cei(le) născuți(te) în acest semn cât de mult contează să nu se oprească niciodată din învățat.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în martie, s-ar putea să te bată gândul să iei calea freelancing-ului, dar îți dai seama totuși că mai ai de învățat până când te poți susține singur(ă) din proiecte individuale. Înainte să faci o asemenea alegere, trebuie să iei în calcul toate variabilele.

În următoarele trei luni, nu se recomandă delegațiile în străinătate. S-ar putea să nu reușești să obții tot ceea ce ți-ai propus de pe urma lor. Odată ce ajungi acolo, trebuie să fii foarte bine pregătit(ă) pentru tot ceea ce prespun aceste călătorii. În prima jumătate a lui mai și în prima parte a lui mai, ai grijă cu cheltuielile și nu intra în negocieri.

În al treilea trimestru al anului, ți se recomandă să te înscrii la cursuri de perfecționare continuă sau de reconversie profesională, mai ales în cazul în care intenționezi să-ți schimbi traiectoria în planul carierei. Îți va fi greu la început să ții pasul cu toată informația, dar vei recupera în timp. Proiectele de grup ar putea stagna o perioadă.

În ultimele trei luni ale anului, lucrurile încep să reintre pe făgașul normal. Cariera ta o reia din loc, la fel și planurile de viitor și proiectele de grup. Ești, de asemenea, mai stăpân(ă) pe cunoștințele tale și faci progrese remarcabile din acest punct de vedere. Se prefigurează așadar un final de an reușit care te ajută să pui bazele unui 2021 de succes.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, te așteaptă un an 2020 în care accentul trebuie să cadă pe pregătirea ta profesională. Este drept că practica este foarte importantă, de neînlocuit chiar în anumite circumstanțe, dar trebuie să fii mereu la curent cu ce se întâmplă în domeniul tău de activitate dacă vrei să perseverezi.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Taur

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Horoscop anual personalizat