AstroDex

Horoscop Taur

Taur

Semnul Taurului - descriere generala

Este al doilea semn zodiacal al anului astrologic. Dupa reinvierea naturii, petrecuta sub semnul Berbecului, acum natura isi intra in drepturi, se produce o adevarata explozie florala, iar energia naturii este concentrata. In acest sens Taurul reprezinta Pamantul hranitor si nu intamplator multi nativi din acest semn sunt pasionati de gradinarit. Intr-o tema natala, semnul Taurului arata latura posesiva si materialista a individului, ceea ce el detine sau doreste sa detina, precum si nevoia individului de ancorare in realitatea planului fizic si a nevoilor sociale, altfel spus nevoia individului de a-si simti picioarele pe pamant. Este un semn de mare stabilitate, care poate fi numita de multe ori incapatanare sau conservatorism. In realitate, este dorinta omului de a detine ceva in mod concret, indiferent pe ce plan.

Nativul Taur

Aceasta pozitie a Soarelui ofera un puternic simt al valorilor, de unde si simtul posesivitatii. Daca vom merge mai departe, particularizand, simtul posesivitatii poate insemna in domeniul material simtul proprietatii si dorinta individului de a se ridica in ierarhiile sociale doar cu scopul inavutirii, iar in domeniul sentimental, pe langa o relativa stabilitate si statornicie fata de perechea aleasa, poate insemna si gelozie, daca individul raspunde la vibratiile joase ale planetei. In general, scopul constient al nativului Taur este acela al securitatii, atat personale cat si a celor apropiati. Iar ca aspecte negative, pe langa materialism, Soarele in aceasta pozitie ofera si conservatorism si pesimism. Evident, pozitia Soarelui in orice semn zodiacal suporta variatii in functie de gradul in care se afla planeta. Astfel, decada a doua a Taurului este Plopul, care este un mare pesimist, dar Plopul din semnul Taurului poate intrece orice limite in aceasta directie, pana la a nu avea incredere in fortele proprii.

Karmic: individul are de invatat lectia posesivitatii mai ales in domeniul sentimental, iar in cel material are de invatat echilibrul si justa valoare a bunurilor materiale.

Ascendentul Taur

Isi pune amprenta mai ales asupra aspectului fizic. Un individ cu Ascendentul zodiacal in Taur va fi impunator, masiv, cu mers greoi, lent si va avea o fata luminoasa. De asemenea, talentele vocale vor fi ridicate la rang de cinste, individul avand o voce placuta care merita pusa in valoare.

Firicel Ciarnau

Descrierea zodiilor

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!