AstroDex

Horoscop Vărsător
Varsator

Horoscop 2020 - Vărsător

Bani și carieră

Nu te aștepta la prea multe provocări pe plan plan profesional sau financiar în anul 2020. Cu câteva mici excepții, nu ai motive să te îngrijorezi cu privire la modul în care se derulează lucrurile pe acest plan. Fii pregătit(ă) pentru sincope în anumite momente, pentru că există posibilitate să mai apară și surprize din când în când.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, ar fi indicat să fii mai frugal(ă) cu cheltuielile și să nu te arunci cu capul înainte cât privește investițiile. S-ar putea ca oportunitățile financiare care se ivesc acum să nu țină pasul cu obiceiurile tale de consum.

În următoarele trei luni ale anului, nu se întrevăd schimbări de atmosferă pe acest plan. În mare, lucrurile par să meargă conform planului și nu se prefigurează situații-limită în care să fii strâns(ă) cu ușa să iei unele decizii în plan financiar sau profesional. Caută să te bucuri de oportunitățile care se ivesc în această perioadă.

În al treilea trimestru al anului, s-ar putea ca randamentul tău să nu fie la cele mai ridicate cote. De asemenea, trebui să investești mai multă atenție în tot ceea ce faci pentru că există riscul ca lucrurile să nu meargă așa cum ți-ai imaginar. Ai putea să comiți erori care nu îți stau în caracter și să se ajungă la tot felul de situații complicate.

În ultimele trei luni ale anului, ar fi indicat să dai dovadă din nou de grijă în legătură cu modul în care îți cheltuiești banii. S-ar putea ca oportunitățile financiare cu care te întâlnești în această perioadă să nu fie ceea ce te-ai așteptat. Lucrurile încep totuși să se îndrepte din noiembrie încolo. În octombrie, lucruri nu merg la serviciu cum ai sperat.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2020 se arată a fi unul dinamic și ofertat pe plan profesional și financiar. Poate că șansele de câștig și afirmare nu vor fi prea mari, dar dacă le gestionezi atent și profiți la timp de ele, te pot ajuta să faci unele progrese foarte importante în ceea ce privește cariera și banii.Anca Simina Martin
© Editura Fidelia

Horoscop 2020 Varsator

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!