AstroDex

Horoscop Vărsător

Varsator

Semnul Varsatorului - descriere generala

Este timpul cand iarna atinge cea mai mare forta, dar in acelasi timp samanta se pregateste pentru germinare. In acest fel Varsatorul apare si ca cel ce pregateste vremurile viitoare. Simbolic, apa revarsata de catre Varsator este apa cunoasterii care se revarsa pe suprafata Pamantului, daruind in mod altruist tot ce a acumulat. In tema natala, semnul Varsatorului ne arata in ce domeniu se va cauta independenta si libertatea de exprimare, in ce mod isi va exprima individul prietenia, fraternitatea si altruismul. De asemenea, ne arata ce anume avem in plus sau progresist fata de altii pentru a putea darui din prea-plin.

Nativul Varsator

Varsatorul este zodia in care se aduna majoritatea altruistilor, generosilor si celor care trag omenirea dupa ei, catre progres. El este capabil sa uite de propria persoana, de interesele proprii, si sa se puna cu folos in slujba celorlalti. Este o persoana cu o inteligenta sclipitoare, deschisa, prietenoasa, mereu deschisa spre noutati. Intotdeauna este gata sa aduca o reforma pentru imbunatatirea vietii oamenilor. Munceste cu bucurie, are un potential energetic inepuizabil. Este un idealist, binevoitor si intelegator. Se considera, cu desavarsire, un cetatean al Universului, uitand de apartenentele sale limitatoare. El este mereu gata sa sara in ajutor, si modul lui de a darui ajutor/sfat este unul simplu, fara urma de suspiciuni. Timpul sau este ocupat de binefaceri, oricare ar fi meseria lui de baza. Este un nonconformist (in sensul bun al cuvantului), foarte original, avand o desavarsita libertate interioara (nu este afectat de ceea ce gandesc ceilalti despre el). Pentru marea majoritate a oamenilor, el pare un excentric. El are o permanenta dorinta de a se detasa de sine, sa paseasca pe treapta superioara care urmeaza stadiului de om. Da: are calitati angelice, chiar din aceasta faza a existentei sale. Iubirea lui cuprinde toata omenirea, nu doar o singura persoana. Isi domina cu succes natura sa inferioara. Intelege totul, la modul cel mai perfect si cel mai vast. Este deosebit de extrovertit. Orice actiune de-a lui are motivatii spirituale. Ignora materia si constrangerile ei. Lucreaza mai mult pentru viitor, decat pentru prezent. Daca suprasolicitarile nervoase il darama, poate deveni un coleric, sau poate sari calul cu excentricitatea lui. Poate fi un revolutionar doar de dragul revolutiei.

Karmic: a trait in perioade ale istoriei in care domneau valorile supreme de libertate, fraternitate si orientare spirituala echilibrata (corecta). In acele societati, exista o iubire universala, valabila pentru orice fiinta vie. El a reusit sa integreze perfect aceste calitati in fiinta sa, punandu-si umarul la dezvoltarea acelor societati si va continua, in existenta lui actuala, ceea ce inceput atunci. Trebuie sa aiba grija doar la ritmul schimbarilor impuse de el (ca si ceilalti sa-l ajunga din urma), si sa nu se consume nervos.

Ascendentul Varsator

Ofera o mai mare dorinta de libertate, inclinatie spre nonconformism, nevoia de a iesi din tipare, dar in acelasi timp si o nevoie stringenta de comunicare, ceea ce-i face sa devina foarte vorbareti. Ca aspect fizic, de obicei au un ten deschis, eventual si parul este blond, sunt luminosi la fata, iar ca o confirmare, sunt prietenosi si sociabili.

Firicel Ciarnau

Descrierea zodiilor

Horoscop personalizat Horoscop personalizat

Doriţi informaţii detaliate numai şi numai pentru dumeavoastră?
Descoperiţi-vă potenţialul, îmbunătăţiţi relaţia cu partenerul sau mersul afacerii pe care o conduceţi, aflaţi ce fel de om aţi fost într-o altă viaţă sau... ce vă rezervă viitorul!
Sunteţi la un click distanţă de horoscopul dumneavoastră personalizat!


Orele planetare
AstroDex
Azi: 6.04.2020 - 21:11
Răsărit Soare: 06:44
Apus Soare: 19:51
Guvernatorul zilei:
Guvernatorul zilei
Ora planetară:
Cititi amanunte
Mercur: 20:45 - 21:39
Detalii oră planetară